Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 76% korting

PHP Kookboek: meer dan 300 recepten voor PHP

Gebonden Nederlands 2012 9789043017121
Nog slechts 5 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
69,95
16,95
VOORDEEL - 76% korting

Samenvatting

PHP is a jaren een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld. En hoewel de taal niet moeilijk is, zijn sommige programmeerproblemen lastig op te lossen. Met dit boek is dat verleden tijd, want al het tijdrovende zoek, -experimenteer- en testwerk is al voor u gedaan.

Dit boek is een bundeling van ruim driehonderd inspirerende recepten die u direct kunt toepassen binnen uw eigen software. Naast veelvoorkomende klassiekers bevat het boek ook een groot aantal geavanceerde technieken en oplossingen. Niet alleen wordt ieder recept duidelijk toegelicht, maar u krijgt ook de kant-en-klare code voorgeschoteld.

Het gehele boek is geschikt voor PHP 5 en PHP 6, voor MySQL 4 en MySQL 5 en voor veelgebruikte webservers zoals Apache. In afzonderlijke hoofdstukken komen de belangrijkste elementen van onder andere databases, webformulieren, e-mail, Ajax en beveiliging aan bod. U leert alles direct toepassen en uw code zal weer voor jaren actueel zijn. Of u nu een ervaren PHP programmeur bent of een serieuze hobbyist, met dit boek kent de PHP-keuken voor u absoluut geen geheimen meer.

U bent een ervaren PHP-programmeur?
Dit boek zal u veel tijd besparen. Ruim 300 programmeertoepassingen zijn reeds voor u uitgewerkt, getest en klaar voor gebruik.

U bent een beginnende PHP-programmeur?
U zult van dit boek veel opsteken. Het bestuderen van de vele programmeertoepassingen en code is uiterst leerzaam.

Specificaties

ISBN13:9789043017121
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:608
Druk:1
Verschijningsdatum:10-12-2011
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ward van der Put

Ward van der Put (1969) richtte tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 1991 een wetenschappelijke en educatieve uitgeverij op. Dit bedrijf groeide in enkele jaren uit tot een gewaardeerd toeleverancier van vooral uitgeverijen van computerboeken. Sinds 1996 is Ward van der Put directeur-eigenaar van WinBooks, een bureau dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en typografisch vormgeven van softwaredocumentatie. Ward van der Put is auteur en co-auteur van enkele tientallen computerboeken over onder andere internet, webdesign en webdevelopment. Daarnaast schrijft hij boeken over zijn grote passie: grafisch vormgeven met programma's zoals Adobe Photoshop, Adobe InDesign en QuarkXPress. Als expert in elektronisch uitgeven en Web site usability is Ward van der Put tevens werkzaam als freelance adviseur

Andere boeken door Ward van der Put

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. PHP en (X)HTML
3. Programmeren met PHP
4. Webdesign en sitebeheer
5. Database en MySQL
6. Webformulieren
7. E-mail en communicatie
8. Ajax
9. Beveiliging

Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        PHP Kookboek: meer dan 300 recepten voor PHP