Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Skills - Presenteren

Paperback Nederlands 2010 9789043018272
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Klamme handen, knikkende knieën, een droge mond. . . Presenteren gaat voor veel mensen gepaard met spanningen en zenuwen. Zo erg dat mensen er vaak huizenhoog tegenop zien. En dat is zonde. Presenteren is namelijk een vaardigheid die gemakkelijk is te leren en waaraan u veel plezier kunt beleven.

In dit boek worden heldere inzichten en praktische presentatietips gegeven die uitstekend toepasbaar zijn in uw dagelijkse communicatie. U leert uw presentatie voorbereiden, ontwerpen en schrijven. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het effectief gebruik van hulpmiddelen, hoe u omgaat met het publiek en hoe u met behulp van uw stem en lichaamstaal uw presentatie beïnvloedt.

Op de bijbehorende website vind je een uitgebreide digitale leeromgeving met video's van verschillende presenteersituaties, observatieopdrachten en extra vragen. 'Presenteren' is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs en voor iedereen die zijn presentatievaardigheden wil ontwikkelen.

Specificaties

ISBN13:9789043018272
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:126
Druk:1
Verschijningsdatum:23-1-2010
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Karen Knispel

Karen Knispel is eigenaar van Karen Knispel Training & Ontwikkeling en werkt sinds 1990 als adviseur, trainer/coach en tekstschrijver. Zij ontwerpt en verzorgt ontwikkelingstrajecten voor medewerkers en management van uiteenlopende organisaties. Karen Knispel trainde zowel hbo-studenten als professionals in de bouw, consultancy, zakelijke en financiële dienstverlening, overheid, zorg, kunst en cultuur. Zij schreef eerder (ook bij Pearson Education) Zakelijke Communicatie - Mondeling, Zakelijke Communicatie - Schriftelijk en Presenteren.

Andere boeken door Karen Knispel

Over Roeland Bemelmans

Roeland Bemelmans zet als trianer en ondernemer dagelijks zijn passie voor presenteren in voor de ontwikkeling van professionals. Hij heeft, als oprichter van Bemelmans Training & Coaching, in de afgelopen 10 jaar diverse bedrijven begeleid in management en communicatie, commerciële performance en persoonlijke effectiviteit. Hij heeft meer dan 2500 mensen bij meer dan 50 verschillende organisaties getraind in effectieve beïnvloedingstechnieken.

Andere boeken door Roeland Bemelmans

Inhoudsopgave

1 Presentaties voorbereiden
2 Op de planken
3 Specifieke presentaties

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Skills - Presenteren