Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bèta voor alfa's

Paperback Nederlands 2014 9789045025148
Niet leverbaar.

Samenvatting

Wetenschap, en dan vooral de bètawetenschap, kan onveranderlijk op ontzag rekenen, en zelfs op wat vrees. Weldenkende mensen die graag boeken lezen en flink kunnen discussiëren over politiek en maatschappij, deinzen terug zodra een formule in beeld komt.

Dat hoeft niet. Diederik Jekel, die zich in korte tijd tot een van de allerbeste leraren van Nederland heeft ontpopt, legt de belangrijkste natuur- en sterrenkundige problemen uit aan de hand van voorbeelden die iedereen kan begrijpen en herkennen. Ook leuk voor betás: het snoertje van een koptelefoon, een voorbijrijdende auto, sneeuwvlokjes, een kam, het weerbericht en de enorme kracht van de liefde. Wetenschap wordt zo een verhaal dat iedereen kan lezen, begrijpen en navertellen.

Specificaties

ISBN13:9789045025148
Trefwoorden:wetenschap
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Uitgever:Atlas-Contact
Druk:1
Verschijningsdatum:27-2-2014

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Diederik Jekel

Diederik Jekel (984) is wetenschapsjournalist met een missie: wetenschap begrijpbaar maken, een combinatie van 'begrijpelijk' en 'grijpbaar'. Hij is daarom een graag geziene gast bij 'De Wereld Draait Door', en coördineerde de spin-off 'De Wereld Leert Door'. In 2012 werd hij genomineerd voor 'nerd van het jaar'. Hij debuteerde in 2011 met 'Zeven rampen die niet gaan gebeuren'.

Andere boeken door Diederik Jekel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bèta voor alfa's