Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ongewoon goed vergaderen - Een revolutie in vergaderland

Slimmer. Korter. Inspireren.

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789047008767
Verkooppositie 7217
Direct te downloaden

Samenvatting

Inclusief een set vergaderkaarten

Bijna een kwart van onze werktijd en 10 procent van ons budget gaat op aan vergaderen. En we zijn er nog slecht in ook: mensen bereiden zich niet voor, komen te laat of helemaal niet opdagen, doen nauwelijks een mond open en nemen geen heldere besluiten. Zo zijn vergaderingen zonde van de tijd. Maar het kan anders.

Trainer en coach Rob de Haas ontwikkelde 'Ongewoon Goed Vergaderen', een slimme vergadermethode waarmee de collectieve denkkracht in organisaties optimaal wordt benut. Houd het aantal deelnemers klein, verdeel verantwoordelijkheden en ontwerp de bespreking vooraf: met deze en andere principes kom je in minder tijd tot betere oplossingen en besluiten. Goede vergaderingen ontstaan niet zomaar, die moet je ontwerpen.

Zo worden bijeenkomsten weer leuk en zinvol! 'Ongewoon Goed Vergaderen' maakt dat vergaderen weer een inspirerend onderdeel van je werk wordt, in plaats van een blokkade.

Met een voorwoord van Misa Dzoljic, Rector Magnificus Nyenrode Business Universiteit

Specificaties

ISBN13:9789047008767
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:15-10-2015

Expertrecensies (2)

Anke Tijtsma | 29 mei 2018
Heb jij ervaring met saaie vergaderingen? Die ook nog eens veel tijd kosten. Herken jij die bijeenkomsten waar je uit loopt zondere enige inspiratie of werkzin te hebben opgedaan?Dan wordt het tijd om te kijken of je met de methode van Rob de Haas uit de voeten kunt.Lees verder
Ongewoon goed vergaderen
Carla Verwijs | 5 april 2016
Heeft u ook zo fijn vergaderd vandaag? Veel besluiten genomen, goede discussies geleid en alle actiepunten naar tevredenheid afgehandeld? ‘Was het maar waar!', denkt u misschien. Op z'n best bent u weer bijgepraat over de kleinkinderen van uw collega.Lees verder

Lezersrecensies

3.0 van de 5
8 stemmen
2
2
0
2
2

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - Ongewoon goed vergaderen - Besluit is koning
Rob de Haas 18 december 2015 Rob de Haas ontwikkelde Ongewoon Goed Vergaderen, een slimme vergadermethode waarmee de collectieve denkkracht in organisaties optimaal wordt benut. In deze preview geeft De Haas alvast een paar aanbevelingen weg.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Rob de Haas

Rob de Haas is oprichter van Orange Field, tot 2010 drijvende kracht achter het De Bono Expertise-centrum en bedenker van de ogv-methode. Hij ontwerpt en faciliteert formele, creatieve bijeenkomsten en geeft trainingen in creatieve denktechnieken. Hij begeleidt managers, teams en topsporters bij het verbeteren van hun prestaties. In 2013 verzorgde hij samen met Wouter Hart de eerste opleidingen rond de bestseller Verdraaide organisaties.

Andere boeken door Rob de Haas

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ongewoon goed vergaderen - Een revolutie in vergaderland