Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

I am tao - Stroomlijn je communicatie in vijf stappen

Paperback Nederlands 2021 9789047015314
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑12‑2021
19,99

Samenvatting

Mails, vergaderingen, Zoom-gesprekken: we communiceren de hele dag door. Soms is het lastig het overzicht te bewaren in die stortvloed aan informatie, en vaak worden we niet gezien of gehoord. Want zie maar eens iemand te bereiken die al net zo overweldigd is als jij.

Tijd voor helderheid en eenvoud, met als uitgangspunt: minder is meer. Minder letters, minder eindeloze powerpoints, minder lange mails en vergaderingen, en meer gerichte communicatie. Dat klinkt niet ingewikkeld, maar hoe weet je wat weg kan en wat essentieel is? Hoe stroomlijn je je communicatie zo dat je geen frictie en weerstand oproept, maar met zo min mogelijk energie zo ver mogelijk komt?

In dit boek laat productiviteitsexpert Arjan Broere je kennismaken met i am tao – de weg van de gerichte communicatie. De vijf stappen van deze methode helpen je om helder, elegant en met aandacht te communiceren. Zo creëer je ruimte in je hoofd en in je werk, voor jezelf en voor iedereen met wie je samenwerkt.

Specificaties

ISBN13:9789047015314
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:1-12-2021

Over Arjan Broere

Arjan Broere als gecertificeerd Getting Things Done-trainer werkzaam bij Meereffect. Arjan traint kenniswerkers in thema's als timemanagement, productiviteit, slimmer werken en is gespecialiseerd in GTD. Daarnaast publiceert hij regelmatig op onder andere lifehacking.nl. Eerder schreef Arjan een aantal boeken over onderhandelen met als invalshoek hoe onderhandel je scherp zonder bot te zijn.

Andere boeken door Arjan Broere

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        I am tao - Stroomlijn je communicatie in vijf stappen