Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Communicatie is een illusie

Meer impact en verbinding dankzij de geheimen van een illlusionist

Paperback Nederlands 2021 9789047015468
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑06‑2021
17,50

Samenvatting

Gedurende een groot deel van onze werkdag zijn we ons vaak maar half bewust van wat we doen en zitten we met ons hoofd ergens anders. Dit levert matige resultaten en weinig voldoening op. Wat als je het nu eens heel anders aan zou pakken? Zoals corporate illusionist Niels Houtepen. Hij neemt je mee in zijn manier van naar de wereld kijken en laat zien dat de werkelijkheid veel ruimer is dan je denkt.

Met behulp van zijn uitnodigende tips en technieken word je bewuster van de omgeving, leer je hoe je je beter in kunt leven in anderen, hen kunt verwonderen en positief beïnvloedt, waardoor je communicatie met anderen leuker en effectiever wordt. Ineens wordt het sluiten van die salesdeal een makkie, de normaal zo saaie vergadering lekker energiek en die netwerkborrel echt nuttig. Is het magie of gewoon een kwestie van doen? Je ontdekt het in dit boek.

Specificaties

ISBN13:9789047015468
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:22-6-2021

Over Niels Houtepen

Niels Houtepen (1984) werd voor zijn achttiende tweemaal Nederlands kampioen goochelen. Hij maakte als presentator programma’s voor onder meer RtL, tROS en SBS. Jaarlijks geeft hij meer dan honderd voorstellingen en trainingen in binnen- en buitenland voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, om hun medewerkers te verwonderen en te bekwamen in positieve beïnvloedingstechnieken.

Andere boeken door Niels Houtepen

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Communicatie is een illusie