Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dingen die je vandaag NIET hoeft te doen

Reken af met je productivity guilt

Paperback Nederlands 2022 9789047015680
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑04‑2022
22,99

Samenvatting

Herken je dit? Je bent de hele dag bezig taken van je to-dolijst af te vinken. Om zo veel mogelijk voor elkaar te krijgen probeer je slim en efficiënt te werken; je bent voortdurend op zoek naar de handigste manier van plannen of naar hét systeem dat ervoor zorgt dat je geen taken meer vergeet. En toch heb je aan het einde van je werkdag nooit alles af en blijf je achter met het knagende gevoel dat je tekort bent geschoten.

Madeleine Dore had ook last van dit gevoel – ook wel bekend als productivity guilt – en vroeg zich af wat ze daaraan kon doen. In vijf jaar tijd interviewde ze honderden creatieve denkers en experts over het onderwerp en experimenteerde ze zelf met allerlei trucs en methodes. Maar gaandeweg ontdekte ze iets heel anders en veel verrijkenders: er zijn betere manieren om de waarde van onze werkdag te meten dan alleen te kijken naar de taken die we hebben afgevinkt.

Want als je minder obsessief bezig bent met doen, minder hoge eisen aan jezelf stelt en meer ruimte inbouwt voor rust en reflectie, krijg je veel meer voor elkaar – zonder schuldgevoel.

Specificaties

ISBN13:9789047015680
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Druk:1
Verschijningsdatum:15-4-2022

Over Madeleine Dore

Madeleine Dore is schrijver, journalist en interviewer. De afgelopen vijf jaar heeft ze voor haar populaire blog Extraordinary Routines en haar podcast Routines & Ruts creatieve denkers geïnterviewd over werk routines en productiviteit.

Andere boeken door Madeleine Dore

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dingen die je vandaag NIET hoeft te doen