Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Netwerken: zo eenvoudig is het (niet)

Gebonden Nederlands 2009 9789049100483
Voormalig top 100Totaal 84 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Iedereen netwerkt. Via familie, vrienden, kennissen, zowel zakelijk als privé. Netwerken draait om sociale contacten, oprechte interesse en aandacht. Elkaar iets gunnen zonder (direct) wat terug te verlangen. Normaal en vanzelfsprekend? Probeer het maar eens!

'Netwerken: zo eenvoudig is het (niet)' is een verhelderend boek met een persoonlijke visie op netwerken. Toepasbaar in het privé leven, op het werk en in zakelijke contacten. Dit boek biedt aandacht aan allerlei vormen van netwerken en de vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

Specificaties

ISBN13:9789049100483
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:120
Druk:1
Verschijningsdatum:1-7-2009
ISSN:

Expertrecensies (2)

Netwerken: zo eenvoudig is het (niet)
Nolda Straatman | 29 juli 2010
Netwerken is niets bijzonders volgens Rob van Eeden, auteur van 'Netwerken zo eenvoudig is het (niet)'. Iedereen doet het. Het is een onderdeel van de menselijke cultuur. Dit neemt echter niet weg dat goed netwerken zo gemakkelijk nog niet is. In zijn boek geeft Rob van Eeden op grond van zijn eigen ervaringen op een luchtige manier een goed overzicht van wat netwerken nu precies is en van de do's en don'ts van het netwerken.
Lees verder
Netwerken: zo eenvoudig is het (niet)
Daniëlle de Jonge | 31 maart 2009
Netwerken is 'hip'. We lunchen en borrelen wat af, bezoeken seminars en andere interessante bijeenkomsten of zoeken een digitale manier om onszelf te laten zien. Allemaal om andere mensen te ontmoeten en waar mogelijk onszelf en ons bedrijf onder de aandacht te brengen. De één heeft netwerken tot een tweede natuur gemaakt, terwijl de ander gruwelt van het idee alleen al. Het grappige is juist dat iedereen bijna altijd aan het netwerken is. Niet alleen zakelijk bij (potentiële) klanten en collega's, maar ook privé bij familie, vrienden en kennissen. Het is dus de normaalste zaak van de wereld. In 'Netwerken: zo eenvoudig is het (niet)' haakt Rob van Eeden in op de huidige beleving van het netwerken. Voor de meer ervaren netwerkers leuk om te lezen. Voor mensen die het netwerken nog wat meer onder de knie willen krijgen, geeft het boek verschillende tips om het goed aan te pakken.
Lees verder

Lezersrecensies

3.5 van de 5
13 stemmen
3
4
3
2
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Netwerken: zo eenvoudig is het (niet)