Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Netwerken: zo eenvoudig is het (niet)

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2009 9789049107918
Niet meer leverbaar.
9,99

Samenvatting

Iedereen netwerkt. Via familie, vrienden, kennissen, zowel zakelijk als privé. Netwerken draait om sociale contacten, oprechte interesse en aandacht. Elkaar iets gunnen zonder (direct) wat terug te verlangen. Normaal en vanzelfsprekend? Probeer het maar eens!

'Netwerken: zo eenvoudig is het (niet)' is een verhelderend boek met een persoonlijke visie op netwerken. Toepasbaar in het privé leven, op het werk en in zakelijke contacten. Dit boek biedt aandacht aan allerlei vormen van netwerken en de vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

Specificaties

ISBN13:9789049107918
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:27-2-2009

Expertrecensies (2)

Nolda Straatman | 29 juli 2010
Netwerken is niets bijzonders volgens Rob van Eeden, auteur van 'Netwerken zo eenvoudig is het (niet)'. Iedereen doet het. Het is een onderdeel van de menselijke cultuur. Dit neemt echter niet weg dat goed netwerken zo gemakkelijk nog niet is. In zijn boek geeft Rob van Eeden op grond van zijn eigen ervaringen op een luchtige manier een goed overzicht van wat netwerken nu precies is en van de do's en don'ts van het netwerken.Lees verder
Daniëlle de Jonge | 31 maart 2009
Netwerken is 'hip'. We lunchen en borrelen wat af, bezoeken seminars en andere interessante bijeenkomsten of zoeken een digitale manier om onszelf te laten zien. Allemaal om andere mensen te ontmoeten en waar mogelijk onszelf en ons bedrijf onder de aandacht te brengen.Lees verder

Lezersrecensies

3.5 van de 5
13 stemmen
3
4
3
2
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rob van Eeden

Rob van Eeden is partner bij www.netwerk-partners.nl en begeleidt al twintig jaar mensen bij het vinden van werk dat echt bij hen past.

Andere boeken door Rob van Eeden

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Netwerken: zo eenvoudig is het (niet)