Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Solliciteren via LinkedIn

Zo zet je online netwerken in om nieuw werk & opdrachten te vinden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789049103958
EvergreenTotaal 439 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Netwerken is dé manier om nieuw werk te vinden. En dit gebeurt steeds meer online. Vooral LinkedIn is een veelgebruikt sociaal netwerk om zakelijke contacten te onderhouden. En daarmee is het uitermate geschikt om een nieuwe baan te zoeken of opdrachten voor uw bedrijf binnen te halen. Tijd om er actief gebruik van te maken en de mogelijkheden volledig te benutten.

@ voor werkzoekers, werknemers, zelfstandigen, loopbaanprofessionals en carrièrecoaches
@ Praktisch, stap voor stap: wat kun je er mee en hoe doe je dat dan?
@ Boordevol unieke en succesvol bewezen netwerk-, internet- en carrièretips
@ Voor de beginnende en gevorderde LinkedIn-gebruiker

Specificaties

ISBN13:9789049103958
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:112
Druk:6
Verschijningsdatum:10-2-2021
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:
Jongbloed:Diversen

Expertrecensies (5)

recensie
Solliciteren via LinkedIn - Vinden en gevonden worden in je netwerk
Liesbeth Tettero | 3 maart 2021
Wil je een nieuwe baan? Dan is een goed LinkedIn-profiel een must. Maar het is niet voldoende om dat op orde te hebben. LinkedIn is tenslotte een netwerkplatform, met behoorlijk wat nadruk op ‘werk'.
Lees verder
recensie
Solliciteren via LinkedIn
Claudia Broeke | 22 september 2011
36.792 new people in your network since August 30. LinkedIn geeft mij continu door hoeveel nieuwe mensen er de afgelopen zeven dagen in mijn netwerk zijn gekomen. Dat maakt nieuwsgierig. Wie zijn dat dan, hoe kennen we elkaar en kunnen we iets voor elkaar betekenen? Aaltje Vincent en Jacco Valkenburg hebben een praktisch boek geschreven over de manier waarop je LinkedIn kunt inzetten om ander werk of nieuwe opdrachten te vinden. 'Solliciteren via LinkedIn' is een echt doe-boek. Computer aan, beginnen met lezen en meteen uitproberen als je iets interessants tegenkomt.
Lees verder
recensie
Solliciteren via LinkedIn
Peter Bosma | 12 januari 2011
Wie heeft nog niet via zijn LinkedIn-account de contacten met (oud-)collega's, vrienden en klasgenoten hernieuwd? Aaltje Vincent vond mij via LinkedIn nadat van mijn hand een recensie van haar boek 'Jobmarketing' in het blad Management & Literatuur was verschenen. Uit het contact dat daaruit voortvloeide, bood zij mij haar nieuwste werk aan, dat zij publiceerde met auteur Jacco Valkenburg; 'Solliciteren via LinkedIn'.
Lees verder
recensie
LinkedIn en het Fokke & Sukke-dilemma
Ronald Buitenhuis | 13 januari 2010
Prachtige Fokke en Sukke. ‘Dat hele LinkedIn hebben we maar opgegeven. Anders denken mensen dat je werkloos bent.’ Grappig, maar volgens de auteurs van het boek Solliciteren via LinkedIn, Aaltje Vincent en Jacco Valkenburg, volstrekt bezijden de waarheid. LinkedIn is volgens hen namelijk een wezenlijk en onmisbaar onderdeel geworden van carrières en van werving & selectie. Alleen moet je er niet te laat mee beginnen zoals 'onze' striphelden. LinkedIn is vooral investeren in de toekomst.
Lees verder
recensie
Netwerken via LinkedIn
Nienke van Oeveren | 23 november 2009
U heeft vast ook een LinkedIn-account om uw netwerk gemakkelijk te onderhouden en om snel een nieuwe baan of opdracht te vinden als dat nodig is. Loopbaanprofessional Aaltje Vincent en LinkedIn-expert Jacco Valkenburg geven in Solliciteren via LinkedIn tips om uw netwerk slim in te zetten voor uw carrièreplannen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
37 stemmen
12
21
4
0
0

Over Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is een toonaangevend expert in jobmarketing, slim en succesvol solliciteren. Met ruim dertig jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv. Ze heeft al meer dan 100.000 boeken verkocht en is auteur van de bestsellers Jobmarketing, Jobmarketing 2.0, Jobmarketing 3.0, Solliciteren via LinkedIn, Werk vind je met social media, Het grote sollicitatiewerkboek en Sollicitatiegesprekken doe je zo. In 2022 verscheen haar nieuwste boek, Solliciteren naar werkgeluk, waarmee ze werkzoekenden én werknemers helpt slim en succesvol te solliciteren naar een baan waar ze écht gelukkig van worden. Vanuit deze expertise adviseert zij tevens werkgevers in het écht sollicitantgericht werven.

Andere boeken door Aaltje Vincent

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg, een vooraanstaande Nederlandse recruitment expert, begon zijn carrière in 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot een invloedrijke figuur in de sector. Hij staat aan het hoofd van Recruit2, een recruitmentadviesbureau dat hij in 2003 heeft opgericht, en werkt samen met vooraanstaande bedrijven zoals TomTom, KPN, Knab, Maersk en Canon. Naast zijn consultancywerk, heeft Valkenburg zijn kennis en ervaring vastgelegd in diverse publicaties. Hij is de auteur van zeven boeken, waaronder 'Recruitment 4.0', en heeft in 2009 meegeschreven aan de bestseller 'Solliciteren via LinkedIn'. In 2023 publiceerde hij het eBook "ChatGPT voor recruitment". Daarnaast is hij de oprichter en trainer van Recruiter University, waar hij sinds 2007 op maat gemaakte trainingen en workshops aanbiedt. Hij heeft ook erkenning gekregen voor zijn bijdragen aan de sector, zoals in 2018 en 2022 toen hij werd genoemd als "HR tech influencer to watch" door Recruitee. Valkenburg blijft een pionier op het gebied van recruitment en heeft talloze initiatieven op zijn naam staan, zoals Refer2 voor referral recruitment en mobiele recruitment applicaties voor bemiddelingsbureaus en werkgevers. Zijn blog op RecruitingRoundtable.nl, die hij in 2007 begon, blijft een bron van inzichten in de recruitmentindustrie.

Andere boeken door Jacco Valkenburg

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Inleiding
2. Online sociale netwerken
3. Hoe werken recruiters?
4. Profiel
5. Netwerken met LinkedIn
6. Solliciteren en LinkedIn
7. LinkedIn voor gevorderden
8. Naslag: LinkedIn-fundamenten

Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Solliciteren via LinkedIn