Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Innerlijk leiderschap

Paperback Nederlands 2010 9789052617985
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 4107Hoogste positie: 60
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Managementtechnieken en communicatiemodellen, het lijkt alsof organisaties erop draaien. Maar wat ze echt nodig hebben om te innoveren, zijn niet de bestaande modellen en de platgetreden paden. Het is de kracht van unieke individuen die het lef hebben hun eigen ideeën uit te dragen. Mensen die de innerlijke rust en de helderheid van geest hebben om te zien wat goed is en te doen wat nodig is.

'Innerlijk leiderschap' leert u te luisteren naar uw innerlijke stem, helpt u de binnenkant en de buitenkant met elkaar in overeenstemming te brengen, om écht te zijn. Om dat te bereiken, moet u onder ogen zien wat uw belemmeringen zijn. U moet contact maken met uw eigen kracht, maar ook met uw eigen kwetsbaarheid. Pas dan kunt u uw talenten en uw innerlijke kracht ten volle benutten, leven en werken met bezieling en daarmee anderen inspireren en motiveren. Wat organisaties nodig hebben, is een samenspel van bezieling en zakelijkheid. 'Innerlijk leiderschap' helpt u die balans te vinden, in uw werk én in uw leven.

Specificaties

ISBN13:9789052617985
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:26-5-2010
ISSN:

Lezersrecensies

3.6 van de 5
5 stemmen
1
3
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ietje Lindermann

Ietje Lindermann (1951) werkt sinds 1997 als senior trainer/adviseur bij GITP Opleidingen. Zij verzorgt trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling/persoonlijk leiderschap en begeleidt organisaties bij cultuurveranderingstrajecten. De focus ligt daarbij op het versterken van de persoonlijke kracht en authenticiteit van mensen, in het licht van de gewenste organisatieverandering. Bij GITP is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de trainingen Innerlijk leiderschap, Innerlijke kracht en voor inspirerend en bezielend leiderschap.

Andere boeken door Ietje Lindermann

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Innerlijk leiderschap