Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Krav Maga for Life - Een geheim recept voor een gelukkig en succesvol leven

Paperback Nederlands 2010 9789059119284
Verkooppositie 3215Hoogste positie: 3215
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Krav Maga (Hebreeuws voor ‘contactgevecht’) is het befaamde Israëlische zelfverdedigings- en gevechtssysteem, ontwikkeld door grootmeester Imi Lichtenfeld. Dit tot nog relatief kort geleden geheime zelfverdedigingsysteem, was exclusief voorbehouden aan het operationele personeel van de Mossad (Israëlische inlichtingen dienst), Shabak (Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst), Aman (Israëlische militaire inlichtingen dienst) en leden van de elite commando eenheden binnen het Israëlische leger. Op dit moment is Krav Maga, mede door de eenvoud en effectiviteit, een waar fenomeen binnen de vechtsportwereld geworden.

KRAV MAGA for LIFE is het eerste boek over Krav Maga dat zich niet bezig houdt met de fysieke technieken van het systeem, maar dat op unieke en verfrissende wijze Krav Maga gebruikt als metafoor voor het (dagelijks) leven. Daarmee is het een wereldwijde primeur. Elke Krav Maga training reflecteert (in microvorm) in feite verschillende complexe levensmomenten en levenssituaties en biedt hiervoor de mogelijke positieve oplossingen en constructieve omgangsstrategieën.

KRAV MAGA for LIFE is het verhaal van Branimir Tudjan’s boeiende en fascinerende Krav Maga (levens)zoektocht. Geschreven uit het hart en met een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en persoonlijke anekdoten. Confronterend en direct. Dit boek biedt zo iedere lezer de mogelijkheid om zijn leven te verijken met de KRAV MAGA for LIFE strategieën toolbox. Leer jezelf te “bewapenen” met beproefde, praktische en effectieve levensstrategieën en word competenter in al je levensrollen en op alle levensgebieden! Haal meer uit jezelf en het leven. Leef als een ware KRAVIST (benaming voor een Krav Maga beoefenaar).

Specificaties

ISBN13:9789059119284
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:28-7-2010
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Krav Maga for Life - Een geheim recept voor een gelukkig en succesvol leven