Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ontdek snel: mindmappen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789059406797
Direct te downloaden

Samenvatting

Mindmappen staat volop in de belangstelling. In onze maatschappij die overheerst wordt door een overdaad aan informatie is er behoefte om informatie te organiseren en structureren. Mindmappen helpt hierbij. Mindmaps visualiseren en structureren informatie op een manier die aansluit bij de werking van uw brein.

'Ontdek snel: Mindmappen' legt stap voor stap de techniek uit van Mindmappen, volgens de leer van Tony Buzan. Mindmaps worden op diverse manieren gebruikt zoals informeren, studeren, inventariseren, plannen, voorbereiden en presenteren. Leer hoe u door te mindmappen snel meer overzicht en structuur krijgt en uw denkproces verbetert. Optimaal profijt van het mindmappen krijgt u alleen als u het op de juiste manier doet. Vandaar dat de regels in dit e-book een belangrijke plaats innemen. Ontdek wat voor een krachtig instrument mindmappen is.

Specificaties

ISBN13:9789059406797
Trefwoorden:mindmappen
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:100
Druk:1
Verschijningsdatum:13-11-2013
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ed van Uden

Ed van Uden is gecertificeerd mindmap-trainer, maar omschrijft zichzelf het liefst als mindmap-inspirator. Het uitdragen van de kracht van mindmappen is zijn doel en zijn motto onderstreept dat ook: Verrijk jezelf met mindmapping. Ed mindmapt volgens de leer van Tony Buzan en draagt dit ook uit. Het op een juiste manier mindmappen genereert pas de effectiviteit van mindmappen, zo is zijn visie.

Andere boeken door Ed van Uden

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ontdek snel: mindmappen