Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geld verdienen met sociale media

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789077881989
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Wanneer u met uw klanten wilt communiceren kunt u met sociale media wel degelijk geld verdienen. Hoe u dat kunt doen, leest u in dit handige boek boordevol praktische tips en cases.

Sociale media hebben internet veranderd van een los eilandenrijk in een online ecosysteem waarin iedereen met iedereen communiceert. Blijf niet aan de zijlijn staan en neem deel aan alle discussies. Wijs met uw verhalen mensen online de weg naar uw voordeur, zodat ze online ook over u gaan praten.

Marketingexpert Cor Hospes is een autoriteit op het gebied van guerrillamarketing en (online) storytelling. Als adviseur van Tsue helpt hij ondernemingen bij guerrillamarketing- en socialemediacampagnes, en bij het ontwikkelen van storytelling. Meer weten over zijn ideeën? Lees dan zijn boeken 'Guerrillamarketing, nieuwe sluiproutes naar het hart van u klant' en 'Alle 13 goed, de beste online marketingtools'.

Specificaties

ISBN13:9789077881989
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:17-2-2011
ISSN:

Expertrecensies (1)

Geld verdienen met sociale media
Marion Duits | 10 november 2011
Anno 2011 moét u als bedrijf of zelfstandige wel inspelen op de steeds verder ontwikkelende trend van sociale media. Ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of geslacht: uw klant 'twittert, 'Hyvet' en 'Facebookt' er driftig op los. Maar wat als u zich nog niet eerder in deze nieuwe marketingtools hebt verdiept? Waar moet u beginnen in die sociale media jungle, die nog iedere dag groeit? Cor Hospes biedt met ''Geld verdienen met sociale media' een goede inleiding van wat de waarde van sociale media kan zijn voor uw bedrijf.
Lees verder

Lezersrecensies

4.1 van de 5
20 stemmen
9
6
3
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Cor Hospes: ‘Business as usual wordt het niet meer, met dank aan social media’
Ben Kuiken 23 februari 2011 Social media zijn hot! Wie nu nog niet op Twitter, Facebook of LinkedIn, zit, telt niet meer mee. Maar wat kun je als bedrijf eigenlijk met social media? Kun je er bijvoorbeeld geld mee verdienen? En zo ja, hoe doe je dat dan? Guerrilla-marketingexpert Cor Hospes schreef het vrolijke en praktische boekje Geld verdienen met sociale media.

Over Cor Hospes

Cor Hospes geeft als eigenaar van communicatiecollectief Tsjee lezingen en workshops en adviseert ondernemingen over (guerrilla)marketing. Na een afgeronde hbo- en universitaire studie werkte hij jarenlang als zelfstandig journalist voor de belangrijkste kranten en (vak)tijdschriften van ons land. Met name op het gebied van communicatie, marketing en management en lifestyle (culinair, reizen en design).

Andere boeken door Cor Hospes

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geld verdienen met sociale media