Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spitsuur!

Contextueel leiderschap in turbulente tijden

Paperback Nederlands 2013 9789078094487
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Spitsuur! Contextueel leiderschap in turbulente tijden.Het zijn spannende tijden, met ingewikkelde problemen maar ook legio nieuwe kansen. Scherp kijken en trefzeker reageren is het devies. Maar hoe doe je dat?

In 'Spitsuur!' worden moderne wetenschappelijke inzichten op een toegankelijke manier behandeld. Het boekje is geschreven voor de praktijk, compact en kleurrijk, met handige hulpmiddelen en praktische tips. Inhoudelijke en wetenschappelijke verdieping staat op een achterliggende website.

Specificaties

ISBN13:9789078094487
Trefwoorden:leidinggeven
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:80
Uitgever:STILI NOVI
Druk:1
Verschijningsdatum:7-11-2013
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Freek Peters

Freek Peters is als organisatiepsycholoog en bestuursadviseur actief  in uiteenlopende organisaties. Hij kent de private en de publieke wereld, van bureaucratische molochs tot wilde pioniersbedrijven, van snelle researchpools tot eerbiedwaardige Colleges van Staat. Gespecialiseerd in de begeleiding, ontwikkeling en beoordeling van management en bestuur, is Freek steeds weer gefascineerd door de enorme effecten die de menselijke factor met zich meebrengt in het functioneren van organisaties. Naast zijn werk als hoogleraar is hij al ruim dertig jaar als adviseur en partner verbonden aan de Galan Groep in Baarn. Freek promoveerde in 2011 op het vraagstuk van de hedendaagse leiderschapseffectiviteit in relatie tot de strategische opgave van een organisatie. Vanaf 2014 is hij hoogleraar Contextueel Leiderschap aan Tilburg University, waar hij zich bezighoudt met het leiderschap van de toekomst en de betekenis daarvan voor het hier en nu. Zijn oratie ‘Next Generation 2025, Besturing en leiderschap in een Complexe Wereld’ kreeg veel aandacht in de media en het artikel ´We don´t need another Hero´ werd trendsettend in het denken over moderne leiderschapskwaliteiten. Zijn motto: nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap.

Andere boeken door Freek Peters

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spitsuur!