Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , , , , , e.a.

De Binnenkant

Alles wat we beleven als adviseurs maar niet durven vertellen

Gebonden NL 2021 9789078876267
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

DE BINNENKANT
Alles wat we beleven als adviseurs maar niet durven vertellen

‘Je bent zelf je belangrijkste instrument’, is een gevleugelde uitspraak onder adviseurs. Maar wat betekent deze oproep eigenlijk? In De Binnenkant delen tien ervaren adviseurs hun belevenissen; en dat doen ze in volle eerlijkheid. Je wordt in hun binnenkant toegelaten: in hun gedachten, gevoelens en twijfels tijdens het werk. Ze delen de reflecties die ze achteraf hebben; het zoeken naar betekenis, concepten en praktijktheorie. Zo laden zij de het begrip ‘jezelf als instrument’ in het adviesvak.
In deze persoonlijke en individuele verhalen schuilen universele thema’s en herkenbare dilemma’s. Professionaliteit is niet compleet als je niet ook de binnenkant, de persoon van de adviseur meeneemt in je werk. Dit boek laat zien hoe waardevol dat oppakken van de binnenkant kan zijn. We verwachten dat je zal glimlachen van herkenning en hopen dat het je tot nadenken, twijfel en reflectie zal aanzetten.

In dit boek krijgt de mens weer ruimte. En dat is ook precies wat we volgens mij in organisaties doen: ruimte creëren voor menselijkheid, zodat mensen wél vertellen waar ze last van hebben, zodat ze wél luisteren, zodat er wél beweging komt. Lisette Hospers

Specificaties

ISBN13:9789078876267
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:150
Uitgever:Kloosterhof Neer BV
Verschijningsdatum:1-4-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Binnenkant