Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

MBA in één dag - Management Classics II

Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes - Volledig nieuwe reeks!

Audio-cd Nederlands 2014
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

Na het overweldigende succes van de eerste tien MBA in één dag cd's, kon een vervolg niet uitblijven. Ben Tiggelaar presenteert een volledig nieuwe reeks van tien cd's. Met daarin een frisse blik op de beste ideeën van onder anderen: Jim Collins, John Kotter en Ken Blanchard. In een klein uurtje bent u weer helemaal bij, zit u vol inspiratie en heeft u vele bruikbare tips waar u meteen mee aan de slag kunt.

In de nieuwe MBA in één dag-audioprogramma's komen aan de orde:
- De ideeën van Jim Collins over ondernemingssucces
- De ideeën van John Kotter over leiderschap bij verandering
- De ideeën van Charles Handy over werk en organisaties
- De ideeën van Marcus Buckingham over sterke punten
- De ideeën van Rosabeth Moss Kanter over organisaties en verandering
- De ideeën van Warren Bennis over leiderschap
- De ideeën van David Maister over professionals
- De ideeën van Hamel & Prahalad over leidinggeven aan vernieuwing
- De ideeën van Ken Blanchard over leiderschap
- De twaalf belangrijkste lessen uit MBA in één dag (Bonus)

Bij elk audioprogramma ontvangt u ook een PDF met de integrale tekst en alle gebruikte bronnen. Handig als u iets wilt opzoeken in de tekst of daarbuiten.

Bij aanschaf van deze reeks zijn alle bestanden ook direct (vanaf 12 november) in uw downloadcenter van Managementboek.nl beschikbaar: wel zo makkelijk als u de audioprogramma's ook wil beluisteren op uw telefoon of muziekspeler.

Specificaties

ISBN13:9789079445004
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-cd
Druk:1

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ben Tiggelaar

Vanaf 2000 veroverde Ben met zeven verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management top tien. Bens bekendste boek heet 'Dromen, durven, doen' en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland meer dan 450.000 exemplaren verkocht. 'Dromen, durven, doen' is vertaald in het Engels, Duits en Arabisch. Daarnaast schrijft Ben een wekelijkse column over werk en management voor NRC Handelsblad. Bens jaarlijkse seminar MBA in één dag, waaraan meer dan 18.000 managers deelnamen, is het meest bezochte seminar ooit in Nederland. Inmiddels met licentienemers over de hele wereld. Ben is visiting professor op het gebied van leiderschap en verandering aan IE Business School in Madrid. Een van de topinstituten van Europa, volgens The Economist, Financial Times, Forbes en Business Week. Ook gaf hij gastcolleges aan o.a. Harvard University, Nijenrode Business Universiteit, Rotterdam School of Management en Vlerick Leuven Gent Management School. Jaarlijks verzorgt Ben een groot aantal incompany lezingen en seminars. Vaak met grote groepen (soms meer dan 3.000 deelnemers). Tijdens deze sessies wordt er geleerd, gelachen én hard gewerkt. Ben studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Hij promoveerde aan de faculteit Bedrijfskunde en Economie van de Vrije Universiteit op een studie naar gedragsverandering in organisaties. In de periode 2012-2013 woonde en werkte Ben met zijn gezin een jaar in Boston. Een jaar vol ontmoetingen met inspirerende Amerikaanse collega’s, het ontwikkelen van nieuwe ideeën en studeren aan Harvard. Naast zijn werk is Ben actief als ambassadeur voor de hulporganisatie Compassion. Ben is getrouwd met Ingrid. Samen hebben ze vier dochters: Maria, Isabelle, Emma en Bernice.

Andere boeken door Ben Tiggelaar

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        MBA in één dag - Management Classics II