Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De ontkooiing

Het nieuwe ondernemen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789079677122
Direct te downloaden

Samenvatting

Er staat geen straf op als u in de geopende kooi stil blijft zitten. Maar er is wel een prijs die u moet betalen als u niet wegvliegt. En dat is de prijs van een beperkt leven!

We zitten aan het begin van het nieuwe inspiratietijdperk. Een prachtig, spannend tijdperk, waarin creativiteit, energie en bewustzijn de nieuwe waardegeneratoren zijn. Organisaties zullen moeten gaan ontkooien om te kunnen overleven en succesvol te zijn in deze fantastische nieuwe tijd. De ontkooiing laat u zien hoe u uw organisatie op een praktische manier kunt ontkooien.

Maar veranderen geldt zeker niet alleen voor organisaties. Het is ook hoog tijd om uzelf te ontkooien. Sla uw vleugels uit en ontdek de nieuwe wereld. Want u heeft uw vrijheid en talenten in dit leven niet gekregen om opgesloten te zitten in de kooi van beperkende gedachten!
De Ontkooiing helpt u aan de hand van praktische stappen uzelf te ontkooien, om zo uw eigen fabuleuze kracht te ontdekken.
De beloning die u krijgt voor het uitslaan van uw vleugels is groot: u zult alles uit het leven halen wat u ervan verlangt!

Dit boek is mijn visie op het huidige inspiratietijdperk waarin de mens de allesbepalende factor is. Dat vraagt om nieuwe ontkooide organisaties.

Na het informatietijdperk, waarin het denken dominant was, zijn intuitie, creativiteit en het kunnen verbinden de nieuwe waardegeneratoren.

De tijd is aangebroken om ons diepste zelf weer te hervinden. De innerlijke kracht, die we vergeten waren. Maar vooral is het hoog tijd om de wereld te inspireren met nieuwe ideeën en deze ook te gaan uitvoeren. Ieder mens heeft de taak om actief bij te dragen aan het creëren van een betere wereld.

Specificaties

ISBN13:9789079677122
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:18-2-2011
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Lezersrecensies

4.3 van de 5
4 stemmen
3
0
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (1964) is auteur van nieuwetijdse managementboeken, is een man met een missie en integreert oosterse wijsheid in onze westerse wereld. Na de Hogere Technische School ging hij aan de slag om zijn studie aan Nyenrode te bekostigen. Na deze studie vervulde hij diverse marketing- en managementfuncties bij toonaangevende bedrijven. Tot zijn 33ste jaar heeft hij nooit geschreven. Sterker nog, er was zelfs een reis naar India en Nepal voor nodig om de pen voor het eerst op te pakken. Daarna was het ook direct goed raak. Zijn creativiteitsdrift was haastig op zoek naar een vorm. En dat leidde tot een flinke productie aan boeken. Na het eerste succesvolle boek 'De reis van je leven' is zijn eigen reis daadwerkelijk begonnen. Door zijn achtergrond weet hij als geen ander de zakelijke harde wereld te verbinden met de zachte spirituele wereld. Het samensmelten van deze beide werelden is een belangrijk thema in al zijn boeken.

Andere boeken door Hans Peter Roel

Inhoudsopgave

1. De gekooide creativiteit
2. Het nieuwe creativiteitstijdperk
3. De ontkooiing
4. De ontkooide mens 1e stap; vrijheid in denken & handelen
5. De ontkooide mens 2e stap; stilte & leegte
6. De ontkooide mens 3e stap; verbeelding & dromen
7. De ontkooide mens 4e stap; intuïtie & synchroniciteit
8. De ontkooide organisatie
9. De moed hebben te veranderen
10. Klaar voor een nieuw creativiteitstijdperk
11. Het nieuwe ondernemen

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De ontkooiing