Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wow! What a difference

Diversity works

Paperback Engels 2014 9789081449427
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Dit is een veelzijdig boek vol inspiratie over verschillen. Met ingrediënten om de creatieve spanning tussen tegenstellingen te hanteren. Van beconcurreren en vechten naar co-creatie en verbinden. Met acht inclusie principes die leiden tot een open werkcultuur. Praktische theorieën uitgelegd in maximaal 650 woorden.

Diversiteit gaat over verschillen en overeenkomsten. Inclusie over het inzetten van ieders uniekheid. Over kijken vanuit een opvallend perspectief. Zonder automatische piloot.

Nieuwsgierigheid. Lef om van de gebaande paden af te wijken. Een kwestie van mentaliteit. Het gewone uitdagen. Vragen stellen. Elke dag. Openstellen. Exploreren. Creëren.

Om het veilig te maken om anders te mogen en kunnen zijn. Om te genieten van elkaars verschillen.
En deze te benutten.
De mens centraal.
Sociale innovatie.
Inclusie.
En/en.

Specificaties

ISBN13:9789081449427
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Druk:1
Verschijningsdatum:7-6-2014
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, ondernemer en bestseller auteur. Zij reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze brengt haar kennis en ervaringen via ijzersterke lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken). Ze heeft de ambitie om organisaties te activeren om voor alles en iedereen woest aantrekkelijk te zijn. En het liefst ook nog verrukkelijk eenvoudig. In haar verhalen wordt wat vertrouwd is vreemd. En wat vreemd is vertrouwd. Anderen over Jitske: “Jitske Kramer is een van de meest inspirerende sprekers van Nederland. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Op zoek naar verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid. Verbindend en daadkrachtig.”

Andere boeken door Jitske Kramer

Inhoudsopgave

1. Clone
2. See the power of power
3. Challenge of the truth
4. Enjoy the unknown
5. Not either/or, but and/and
6. Hunt for alternative views
7. Vary the rythm
8. Do it together

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wow! What a difference