Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wow! What a difference

Diversity works

Paperback Engels 2014 9789081449427
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Dit is een veelzijdig boek vol inspiratie over verschillen. Met ingrediënten om de creatieve spanning tussen tegenstellingen te hanteren. Van beconcurreren en vechten naar co-creatie en verbinden. Met acht inclusie principes die leiden tot een open werkcultuur. Praktische theorieën uitgelegd in maximaal 650 woorden.

Diversiteit gaat over verschillen en overeenkomsten. Inclusie over het inzetten van ieders uniekheid. Over kijken vanuit een opvallend perspectief. Zonder automatische piloot.

Nieuwsgierigheid. Lef om van de gebaande paden af te wijken. Een kwestie van mentaliteit. Het gewone uitdagen. Vragen stellen. Elke dag. Openstellen. Exploreren. Creëren.

Om het veilig te maken om anders te mogen en kunnen zijn. Om te genieten van elkaars verschillen.
En deze te benutten.
De mens centraal.
Sociale innovatie.
Inclusie.
En/en.

Specificaties

ISBN13:9789081449427
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Druk:1
Verschijningsdatum:7-6-2014
Hoofdrubriek:Algemeen management

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jitske Kramer

Drs. Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker, ondernemer, facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Trainer van het jaar 2013. Auteur van 'Normaal is Anders', 'Deep Democracy - de wijsheid van de minderheid', 'Wow! Wat een verschil', 'Jam Cultures', 'De Corporate Tribe' (managementboek van het jaar 2016), 'Building Tribes' (shortlist managementboek van het jaar 2019), 'Jam Cultures (2019) en 'Werk heeft het gebouw verlaten' (2020). Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze kijkt naar de wereld en organisaties door het oog van een antropoloog. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Ze bracht Deep Democracy in 2012 naar Nederland en verzorgt hier samen met een team van instructors vele trainingen in. “Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig te nadenken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Op zoek naar verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid. Verbindend en daadkrachtig.”

Andere boeken door Jitske Kramer

Inhoudsopgave

1. Clone
2. See the power of power
3. Challenge of the truth
4. Enjoy the unknown
5. Not either/or, but and/and
6. Hunt for alternative views
7. Vary the rythm
8. Do it together

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wow! What a difference