Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een zaak van geld

Voor ondernemende en creatieve mensen, die geld niet zo belangrijk vinden of er juist veel meer van willen om hun dromen te realiseren

Paperback Nederlands 2015 9789082027426
Voormalig top 100Totaal 39 dagen
Verkooppositie 2278Hoogste positie: 30
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Anna, Joris en Orlando zijn hechte vrienden. Ze werken als zelfstandige, manager en creatieve winkelier. Op een avond belanden ze samen bij het rockconcert van zanger David en zijn zus Daniëlle. Zij is een sympathieke en succesvolle zakenvrouw die volop geld weet te verdienen binnen het creatieve bedrijf van haar broer. Maar wat is het geheim van Daniëlle? In een serie van vijf lessen deelt Daniëlle haar geldlessen met de anderen. Winkelier Orlando neemt net op tijd een belangrijke stap, manager Joris bereikt de echte top en zelfstandige Anna ontdekt de weg naar echte zelfstandigheid.

In 'Een zaak van geld' ontdek je dat geld weinig te maken heeft met budgetten of boekhouden, maar des te meer met je ideeën over geld. Je leert hoe je zelf meer geld kunt maken, niet door harder te werken maar door anders over geld te denken. Reken af met de lekken en gelddraken in je leven, bouw aan je eigen kapitaal en zie hoe jij je gelddoelen veel sneller kunt realiseren. Elk hoofdstuk van het boek bevat concrete opdrachten waarmee je direct zelf aan de slag kunt.

Een zaak van geld is het derde deel in de zaak-van-serie. Het is het vervolg op de ondernemersromans 'Een zaak van fans' en 'Een zaak van zacht werken'. In het eerste boek leerden dezelfde personages alles over online marketing, in het tweede deel leerden ze meer bereiken door niet harder, maar zachter te werken. Nu ze daarin succesvol zijn, is het tijd voor de volgende les: over geld. De boeken kunnen los van elkaar gelezen worden.

Specificaties

ISBN13:9789082027426
Trefwoorden:geld, kapitaal
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:182
Uitgever:Faxion
Druk:1
Verschijningsdatum:16-4-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Een zaak van geld
Sonja de Bruin | 22 mei 2015
recensie
Een zaak van geld
Dick Bos | 30 april 2015
Nu net na de economische recessie is omgaan met geld misschien nog wel belangrijker dan anders. Hoe kun je effectief omgaan met geld en waar komt je waardering of afkeer van geld vandaan? Een paar aspecten die in een leuk, lekker licht, geschreven boek van Ellen de Lange-Ros met de titel ‘Een zaak van geld’ worden toegelicht.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

Over Ellen de Lange-Ros

Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros viel als kind niet op in de klas, totdat ze bij de CITO-toets de maximale score haalde. Ze heeft een technisch bedrijfskundige achtergrond met ervaring in onderzoek en het bedrijfsleven. Sinds 2012 is ze businesscoach en heeft ze gewerkt met architecten, coaches, kunstenaars, marketeers, IT-professionals, interim-professionals en vele andere begaafde zzp’ers. Ze schreef de serie 'Een zaak van' met businessromans over fans vinden voor je werk, eigen producten ontwikkelen, zacht werken, geld & mindset en nog veel meer. Ellen is eveneens auteur van de serie 'Gids voor de begaafde zzp'er', voor slimme, creatieve en bijzonder begaafde zelfstandigen, of voor mensen die vaak met zulke mensen werken. Ellen houdt van bomen, werkt als vrijwilliger in het bos op een landgoed, doet aan houtsnijden en heeft haar eigen lepelclub bij Den Haag.

Andere boeken door Ellen de Lange-Ros

Inhoudsopgave

-Het concert
-Stap 1: Geld als water
-Stap 2: Je geldlekken
-Stap 3: Emoties rond geld
-Stap 4: Je erfenis
-Stap 5: Gelddoelen

Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een zaak van geld