Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Werven met Woorden

Bereik de ideale kandidaat met een wervende vacaturetekst (PDF-Download)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789082606836
Direct te downloaden

Samenvatting

Online rouleren er honderdduizenden vacatures. Hoe bereik jij met jouw ene vacature de ideale kandidaat? Hoe val je op en spreek je aan? Met de juiste woorden! Woorden die samen een wervende vacaturetekst vormen.

Werven met Woorden is de onmisbare handleiding voor iedereen die regelmatig vacatureteksten schrijft. Handige tips, makkelijk toe te passen principes en inspirerende voorbeelden maken het schrijven van vacatureteksten voortaan eenvoudiger, doeltreffender én leuker. Het boek is een musthave voor onder meer recruiters, intercedenten, hr-medewerkers, arbeidsmarktcommunicatiespecialisten, communicatiemedewerkers en tekstschrijvers.

Deze derde druk van Werven met Woorden is volledig herzien in de zomer van 2018: er zijn ruim 80 pagina’s/21.000 woorden toegevoegd ten opzichte van de eerste druk. En niet alleen is deze versie 40% dikker, ook de data zijn geactualiseerd en je vindt meer visies terug van vakprofessionals.

Specificaties

ISBN13:9789082606836
Trefwoorden:teksten, vacature
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:212
Uitgever:Voor Tekst
Druk:3
Verschijningsdatum:17-9-2018

Lezersrecensies

4.9 van de 5
16 stemmen
15
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Nicol Tadema

Nicol Tadema is sinds 2001 actief in de wondere wervingswereld. In 2011 richtte zij Voor Tekst op, het tekstbureau voor arbeids-marktcommunicatie. Met haar team vindt Nicol de juiste woorden voor corporates, intermediairs en jobmarketeers zoals Ziggo, Eneco, Brunel, Landal GreenParks, KWF Kankerbestrijding, a.s.r. verzekeringen, Yacht, Brockmeyer & Adver-Online. Nicol deelt haar kennis over het meest gebruikte middel in de arbeidsmarktcommunicatie ook graag tijdenstrainingen en lezingen.

Andere boeken door Nicol Tadema

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Werven met Woorden