Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Orde in de chaos van regelgeving en bedrijfsvoering

Hoe de analyse en beschrijving van uw Administartieve Organisatie uw bedrijfsvoering juridisch en kwalitatief op orde brengen

Paperback NL 2019 9789082821901
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Ondernemers zijn bezig met het proces van de klantvraag tot het leveren van het eindproduct aan die klant. Dit proces is complexer dan in de vorige zin beschreven; inkoop, verkoop, productie, logistiek, administratie, productontwikkeling en productinnovatie, personeelsbeheer én niet te vergeten de onderlinge afstemming van al deze processen.
Inzicht in het verloop van zowel de totale bedrijfsvoering, als van de afzonderlijke processen is echter van groot belang voor het functioneren van de organisatie zelf, maar ook van de medewerkers hierin.
De beschrijving van de bedrijfsvoering geeft inzicht en overzicht en legt de basis voor verhoging van de kwaliteit van werken, goed gebruik van automatisering en een goede invoering van nieuwe of verbeterde werkwijzen.

In kort bestek beschrijft Helmi van Bergen het hoe, wat en waarom van het beschrijven van de bedrijfsvoering en administratieve organisatie, zodat orde in de chaos van regelgeving en bedrijfsvoering wordt bereikt.

Helmi van Bergen is jurist en professional in de administratieve organisatie. Deze twee werkgebieden brengt zij samen in haar eigen adviesbureau: Juridiqua, bureau voor juridisch organisatie advies.
Tijdens haar carrière bij diverse grote en kleine organisaties heeft zij veel ervaring opgedaan in de advisering over bedrijfsvoering en administratieve organisatie, alsook de juridische advisering.

Dit boek is bestemd voor directie en bedrijfsleiding van zowel kleine tot middelgrote mkb-bedrijven, als van organisaties die veel te maken hebben met wet- en regelgeving

Specificaties

ISBN13:9789082821901
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:61
Uitgever:Juridiqua, bureau voor juridisch organisatie advies
Verschijningsdatum:30-1-2019
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Orde in de chaos van regelgeving en bedrijfsvoering