Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 37% korting
,

In digitale versnelling, veranderen met technologie

Gebonden Nederlands 2021 9789083207315
Nog slechts 5 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
18,95
11,95
VOORDEEL - 37% korting

Samenvatting

De ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en technologie dringt door tot nagenoeg alle sectoren van de economie. Om concurrerend te blijven moeten bedrijven de belangrijkste technologische ontwikkelingen omarmen.

Maar hoe doe je dat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Consultant Glen Schrijvers en marktonderzoeker Colin de Melker maken in dit boek de tussenbalans op: welke technologieën vinden hun weg naar de werkvloer en welke technologieën staan nog in de kinderschoenen?

Aan de hand van negen casestudy’s bieden Schrijvers en De Melker een uitgebreid inzicht in de toepassing van nieuwe technologieën. De casestudy’s vertalen zij vervolgens naar een artificieel toekomstbeeld en een vijftal onderscheidende succesfactoren die je als organisatie moet combineren voor een geslaagde digitale transformatie.

Specificaties

ISBN13:9789083207315
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:66
Druk:1
Verschijningsdatum:6-12-2021
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
In digitale versnelling - ‘Handzaam introductieboekje’
Petra Hoogerwerf | 25 maart 2022
Het boek ‘In digitale versnelling’ is een uitgave van Foster Consulting, het bureau waar de auteurs werken. De auteurs willen de lezers meenemen langs de status van technologieën in diverse sectoren.  
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
In digitale versnelling -  Veranderen met technologie
Glen Schrijvers 19 januari 2022 Digitale ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en technologie dringt door tot nagenoeg alle sectoren van de economie. Hoe kunnen bedrijven en organisaties binnen dit speelveld concurrerend blijven? In ons boek ‘In digitale versnelling: Veranderen met technologie’ maken we de tussenbalans op.

Over Glen Schrijvers

Glen Schrijvers (1985) is een geboren Amsterdammer die woont in Rotterdam. Hij is getrouwd en is de trotse vader van twee dochters. Hij heeft een master behaald in Strategisch Management aan de Universiteit van Amsterdam en werkt sinds 2010 in de zakelijke dienstverlening. Glen heeft in 2020 FOSTER® Consulting opgericht, waarmee hij zich richt op verandermanagement bij digitale transformaties. Naast consultancy en informatieproducten biedt FOSTER® ook online cursussen en lezingen aan.

Andere boeken door Glen Schrijvers

Over Colin de Melker

Colin de Melker (1986) is een geboren Rotterdammer die woont in Hellevoetsluis. Hij heeft Marketing Management gestudeerd en is marktonderzoeker bij FOSTER® Consulting. Hij schrijft casestudy’s over de manier waarop traditionele sectoren in staat zijn relevant te blijven door digitale capaciteiten op te bouwen. Deze inzichten zijn gebundeld in dit boek. Colin houdt zich ook actief bezig met het ontwikkelen van digitale technologieën die de thuiszorg verbeteren, zoals een mobiele app om het inroosteren van zorgverleners te optimaliseren.

Andere boeken door Colin de Melker

Inhoudsopgave

Inleiding 7

1 Technologieradar 8
2 De arts-KI-combinatie 10
3 De leraar-VR-combinatie 14
4 De boer-drone-combinatie 18
5 De schoonmaker-IoT-combinatie 22
6 De bewoner-smartlock-combinatie 26
7 De consument-hub-combinatie 30
8 De magazijnmedewerker-robot-combinatie 34
9 De advocaat-bigdata-combinatie 38
10 De sporter-wearable-combinatie 42
11 Toekomstverkenning 46
12 Zelf digitaal transformeren 50

Biografie Glen Schrijvers & Colin de Melker 56
Definities technologieradar 57
NOTEN 60

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In digitale versnelling, veranderen met technologie