Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De Go-Giver - Een inspirerend verhaal over de waarde van geven

Gebonden Nederlands 2008 9789089650122
Voormalig top 100Totaal 106 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

'De Go-Giver' vertelt het verhaal van de jonge en ambitieuze Joe, die smacht naar succes. Hij is een echte go-getter, een verkoper die vóór alles zijn omzettargets wil halen. Hij merkt echter dat harder werken hem niet dichter bij zijn doelstellingen brengt, maar er juist verder vanaf. Op een dag, aan het eind van een kwartaal waarin hij zijn targets niet heeft gehaald, vraagt hij advies van de raadselachtige Pindar. De week daarop introduceert Pindar Joe bij een aantal go-givers: een restaurateur, een CEO, een financieel adviseur, een makelaar in onroerend goed en iemand die de naam de Verbinder draagt. Pindars vrienden delen met Joe de vijf wetten van stratosferisch succes.

Joe leert zijn aandacht te verleggen naar geven in plaats van nemen door open te staan voor de belangen van anderen en te zoeken naar de meerwaarde die hij toe kan voegen. Dit leidt uiteindelijk tot onverwacht succes.

'De Go-Giver' is een hartverwarmend en inspirerend verhaal dat een nieuwe invulling geeft aan het oude spreekwoord Geef en u zult ontvangen.

"Sinds 'Wie heeft m'n kaas gepikt?' heb ik niet meer zo genoten van een parabel als deze. Gun jezelf 'De Go-Giver' en deel de boodschap met iedereen die je een warm hart toe draagt. Het is een prachtig boekje dat je ziel raakt en je hart inspireert." - David Bach, Nr. 1 New York Times bestseller auteur, The Automatic Millionaire

Specificaties

ISBN13:9789089650122
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:130
Druk:1
Verschijningsdatum:27-9-2008
ISSN:

Expertrecensies (2)

De Go-Giver - Een inspirerend verhaal over de waarde van geven
Michel Hoetmer | 29 januari 2009
De managementroman is tegenwoordig populair. Het schijnt dat mensen geen ingewikkelde boeken meer willen lezen. De auteur zou daarmee een te groot beroep doen het denkvermogen van de arme lezer. Denken vreet energie. Daarom kiest menig auteur voor de weg van de minste weerstand. Hij verpakt zijn wijsheden in een parabel. Zo ook Bob Burg en John David Mann met 'De go-giver'.
Lees verder
De Go-Giver - Een inspirerend verhaal over de waarde van geven
Hugo-Jan Ruts | 23 september 2008
De fabelvorm is populair in managementboekenland. Ook 'The Go-Giver' is er één. De hoofdpersoon leert vijf principes die hem zullen leiden naar groot succes. Hierdoor wordt u aangemoedigd deze wetten toe te passen. Een krachtige booschap die u goed kunt toepassen in het dagelijks leven.
Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
18 stemmen
9
6
1
1
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bob Burg

Bob Burg is een veelgevraagd spreker en voormalig sales professional. Hij geeft wereldwijd lezingen en seminars over de principes van De Go-Giver.

Andere boeken door Bob Burg

Over John David Mann

John David Mann is een bekend auteur op het gebied van management en leiderschap.

Andere boeken door John David Mann

Inhoudsopgave

1. De Go-Getter
2. Het geheim
3. De Wet van Waarde
4. De voorwaarde
5. De Wet van Vergoeding
6. Koffie serveren
7. Rachel
8. De Wet van Invloed
9. Susan
10. De Wet van Authenticiteit
11. Gus
12. De Wet van Ontvankelijkheid
13. De cirkel is rond
14. De Go-Giver

De vijf Wetten van Stratosferisch Succes

Dankwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Go-Giver - Een inspirerend verhaal over de waarde van geven