Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 55% korting

Succes met uw managementboek!

90 adviezen van inspiratie tot publicatie

Gebonden Nederlands 2010 9789089650443
Niet leverbaar.
VOORDEEL - 55% korting

Samenvatting

Er verschijnen in Nederland jaarlijks honderden nieuwe managementboeken. Wie met zijn boek boven het maaiveld wil uitsteken, zal dus goed voor de dag moeten komen. Voor veel auteurs is schrijven echter geen dagelijkse kost. Het zijn vaak drukbezette professionals met goede inhoudelijke ideeën, maar weinig inzicht in het schrijf- en uitgeefproces. Terwijl juist deze kennis helpt om het traject zo efficiënt mogelijk te doorlopen en het beste uit een boek te halen.

Zorg dus dat u goed beslagen ten ijs komt. 'Succes met uw managementboek!' geeft een volledig overzicht van zaken waar u als auteur mee te maken krijgt, van inspiratie tot publicatie. Kort maar krachtig passeren belangrijke adviezen de revue, waaronder:
- Maak een uitgeefplan
- Zoek vóór het schrijven een uitgever
- Stel een meeleesgroep samen
- Maak eerst een goede outline
- Wees betrokken bij het productieproces
- Verbind bekende namen aan het boek

De 90 adviezen worden geïllustreerd door uitspraken van bekende managementboekenauteurs. Daarmee is dit boek niet alleen een onmisbare schrijfcoach voor alle auteurs die de weg naar een succesvolle publicatie willen bewandelen, maar ook een inspirerende leeservaring.

Specificaties

ISBN13:9789089650443
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:143
Druk:1
Verschijningsdatum:10-3-2010
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (2)

Claudia Broeke | 30 november 2011
Het schijnt dat meer dan een miljoen Nederlanders met het idee rondlopen ooit een boek te schrijven. Aan onderwerpen geen gebrek: er wordt geschreven over reizen, koken, sporten of over de combinatie hiervan. En er liggen ook veel plots op de plank te wachten om dé bestseller van het jaar te worden.Lees verder
Jan Jacob Bos | 26 april 2010
Droomt u ook van het schrijven van uw eigen managementboek? Blijft het bij dromen? Of heeft u al een paar hoofdstukken geschreven? Maar u heeft waarschijnlijk nog niet de eerste stap naar de uitgever gezet. Dan is 'Succes met uw managementboek!' voor u bedoeld.Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
7 stemmen
4
1
2
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Hoe schrijf ik een managementboek?
Nienke van Oeveren 24 april 2012 Je naam op de omslag van een boek, een droom van menig organisatieadviseur en zelfstandige. Ieder jaar verschijnen er zo’n 1000 nieuwe, Nederlandstalige managementboeken. Maar een boek schrijven blijkt ook steeds weer lucratief te zijn.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Eline Crijns

Eline Crijns is freelance uitgever. Ze begeleidt zowel organisaties als individuele auteurs bij het realiseren van hun uitgeefprojecten. Ze is gespecialiseerd in managementboeken en andere non-fictie uitgaven. Haar missie is 'Het waarmaken van schrijversdromen'.

Andere boeken door Eline Crijns

Inhoudsopgave

Inleiding

Rubriek A De start van een schrijfproces

Rubriek B Een uitgever zoeken

Rubriek C Het schrijfproces

Rubriek D De inhoud van een boek

Rubriek E Het productieproces

Rubriek F Marketing en promotie

Literatuurlijst
Begrippenlijst
Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Succes met uw managementboek!