Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Opgeladen

Herstel je persoonlijke én professionele energielevel

Paperback Nederlands 2021 9789402708219
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑07‑2021

Samenvatting

Het is eigenlijk heel simpel: je kunt niet functioneren op een tekort aan energie en verwachten dat alles goed zal gaan. Maar dat is precies wat we onszelf aan blijven doen: we gebruiken al onze energie om maar succesvol te zijn, er goed uit te zien en een rijk sociaal leven te hebben. Maar wanneer laden we onszelf weer op voor de volgende ronde? In Opgeladen leggen de auteurs uit hoe je weer rust en ruimte in je leven brengt.

Aan de hand van wijsheden van de beste wetenschappers, artsen en experts leer je wat energie nu eigenlijk is en hoe je het optimaal kunt gebruiken. Polizzi en Shojai bieden methoden om de potentiele energie in je lichaam en leven te maximaliseren, zodat je je eindelijk volledig uitgerust kunt voelen.
 

Specificaties

ISBN13:9789402708219
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:20-7-2021

Over Nick Polizzi

Nick Polizzi is de oprichter van The Sacred Science en regisseur en auteur van de documentaire en het boek met dezelfde titel.

Andere boeken door Nick Polizzi

Over Pedram Shojai

Pedram Shojai is de oprichter van de populaire welzijnswebsite Well.org. Shojai studeerde biologie aan de universiteit van Los Angeles, maar besloot zich te verdiepen in de Oosterse wijsheden: kungfu, tai chi, qi gong, yoga en meditatie. Hij geeft wereldwijd lezingen en retraites, en is de oprichter van de Taoist Path School of Alchemy. Shojai woont met zijn gezin in Californië. Kijk op de website van Pedram Shojai voor meer informatie.

Andere boeken door Pedram Shojai

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Opgeladen