Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Maak het verschil als leider

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789461939692
Direct te downloaden

Samenvatting

Wat gaat jouw rol betekenen op de lange termijn en hoe ga je om met de invloed die je krijgt op je omgeving? Hierbij gaan we je helpen. De eerste stap is kijken wie jij bent als leider. Diverse voorbeelden zullen je helpen om je situatie in te schatten. Daarna krijg je adviezen over het omgaan met leiderschap en punten waar je als leider aan kunt werken. In het tweede deel kijken we naar 'het verschil maken'. Dit is het gedeelte waarbij je jezelf gaat onderscheiden. We hebben dit deel 'gaan voor goud' genoemd, omdat het verschil maken daarom draait: niet gaan voor brons, maar gaan voor goud!

Specificaties

ISBN13:9789461939692
Trefwoorden:leiderschap
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:7-2-2013
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Robbert Gorissen

Wie is Robbert Gorissen? Robbert is een fan van het leven. Na zelf een aantal uitdagingen overwonnen te hebben, vond Robbert het tijd een studie te volgen over leiderschap in Sydney (wat een uitdaging was met zijn dyslexie)! Teams van 50, 100 of 250 man leiden is hem niet vreemd. Daarna is Robbert aan de slag gegaan als coach en heeft hij zich in de tussentijd verder ontwikkeld in leiderschap en coaching. Robbert is getrouwd met Ellen en samen voeden ze 3 kinderen op. Robbert is eigenaar van de Robbert Gorissen Company. Naast zijn eigen bedrijf werkt Robbert ook parttime als docent economie op een middelbare school in Rotterdam.

Andere boeken door Robbert Gorissen

Over Jan van Baardewijk

Jan van Baardewijk (1990) is teamtrainer en spreker in de zorg. Na zijn studie als bedrijfskundige focuste hij zich op thema’s als leiderschap, samenwerking, communicatie, feedback en anders organiseren. Deze kennis gebruikt hij in trainingen en spreekbeurten in zorg-instellingen, gemeenten en samenwerkingsverbanden. Jan gaf al ruim 100 trainingen aan meer dan 1500 professionals. Zijn manier van werken wordt energiek, fris en inspirerend genoemd. Jan is getrouwd met Annette en samen hebben zij een zoon: Joas.

Andere boeken door Jan van Baardewijk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Maak het verschil als leider