Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789462150973. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

Een leven lang inzetbaar?

Duurzame inzetbaarheid op het werk: interventies, 'best pratices'en integrale benaderingen

Paperback Nederlands 2016 9789462153639
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema in Nederland gezien de vergrijzing en ontgroening van onze arbeidsmarkt. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies? In dit handboek willen we u als werkgever, manager of personeelsfunctionaris verder op weg helpen met het doorgronden van het thema en leveren we samen met de andere auteurs een overzicht van wat er bekend is in Nederland over het thema duurzame inzetbaarheid.

Specificaties

ISBN13:9789462153639
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:476
Uitgever:Vakmedianet
Druk:2
Verschijningsdatum:9-9-2016

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Nu en in de toekomst: gemotiveerd, gezond en capabel
Ronald Buitenhuis 2 juli 2013 Dolfinarium Harderwijk had recent twintig vacatures specifiek voor 50+-medewerkers. Gezocht omdat ouderen productief, gemotiveerd en weinig ziek zijn. Ouderen zijn duurzaam inzetbaar, blijkt uit onderzoek, maar de perceptie bij werkgevers is dat ouderen duur en lastig zijn. ‘Een rare spagaat’, stelt Annet de Lange in Een leven lang inzetbaar? Een encyclopedie over duurzame inzetbaarheid die overigens veel verder gaat dan het ouderenvraagstuk. ‘Een leven lang inzetbaar is een vraagstuk voor de gehele carrière.’

Over Annet de Lange

Prof. dr. Annet H. de Lange is werkzaam als lector Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en als bijzonder hoogleraar Succesvol ouder worden op het werk aan de Open Universiteit. Verder is zij als visiting professor verbonden aan de afdeling Psychologie van de Coruna Universiteit in Spanje, de afdeling Psychologie van de NTNU Universiteit Trondheim en aan de Hotel School of Management van de Universiteit van Stavanger in Noorwegen. Sinds 2011 is zij voorzitter van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid en als redacteur betrokken bij diverse handboeken over thema’s als: toekomst van werk en duurzame inzetbaarheid. Zij is lid van diverse redacties van internationale peer-reviewed tijdschriften en begeleidt promovendi op het thema duurzame inzetbaarheid. Sinds 2020 is zij research forum chair van de European Academy of Occupational Health Psychology.

Andere boeken door Annet de Lange

Over Beatrice van der Heijden

Prof. dr. Beatrice I. J. M. van der Heijden is hoofd van de leerstoelgroep Strategisch HRM en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is tevens verbonden aan de Open Universiteit, de Universiteit Gent/België, Hubei University in Wuhan/China en aan Kingston University in London/UK. Haar expertise concentreert zich met name rond duurzame loopbanen, employability en ouder worden in het werk. Beatrice is Associate Editor voor het European Journal of Work and Organizational Psychology en Co-Editor voor het German Journal of Human Resource Management. Ze heeft, onder andere, gepubliceerd in het European Journal of Work and Organizational Psychology, Journal of Vocational Behavior, HRM, Human Relations, Journal of Occupational and Organizational Psychology, Career Development International en Academy of Management Annals. Ze is Co-Editor van het Handbook of Research on Sustainable Careers (EE Publishing).

Andere boeken door Beatrice van der Heijden

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een leven lang inzetbaar?