Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Compendium vreemdelingenrecht

Paperback Nederlands 2015 9789462402188
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

Dit compendium is een praktisch naslagwerk voor degenen die met het vreemdelingenrecht in aanraking komen in hun studie, procespraktijk of bedrijfsvoering. In hoofdlijnen wordt de belangrijkste regelgeving inzake het Nederlandse vreemdelingenrecht en het bijbehorende procesrecht (de weg van aanvraag tot en met hoger beroep) (schematisch) weergegeven.

Veel juridische handboeken verwijzen slechts naar regelgeving. Dit laat de lezer echter vaak in het ongewisse wat er nu precies in deze wetsartikelen staat. In dit boek worden de wetsartikelen dan ook integraal opgenomen. Bovendien zijn de belangrijkste passages vetgedrukt en worden verwijzingen naar andere artikelen tussen haken en schuingedrukt aangegeven en toegelicht. Op deze wijze is het vreemdelingen(proces)recht eenvoudiger te volgen, te begrijpen en te onthouden.
Een bijkomend voordeel van het invoegen van wetteksten is dat eenvoudig kan worden vergeleken of de gebruikte wetteksten in dit boek nog actueel zijn. Niet onbelangrijk, aangezien het vreemdelingenrecht constant in beweging is.

Specificaties

ISBN13:9789462402188
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:158
Druk:1
Verschijningsdatum:2-2-2015
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Compendium vreemdelingenrecht