Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Service Hero

Paperback NL 2014 9789462549395
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek begint als een spiegel van papier. Het laat je reflecteren op wie jij bent in een serviceorganisatie.
Vanuit www.serviceheroes.com geloven we dat ieder van ons een service hero is. Het is alleen niet altijd even eenvoudig deze (terug) te vinden. Gek genoeg liggen onze service hero-kwaliteiten meestal veel dichter bij onszelf dan we denken.
Door dicht bij jezelf te blijven en je te richten op je passie en je oorspronkelijke talent wordt het werken in een serviceorganisatie leuker en gaat het je gelijk een stuk beter af!

Dit boek helpt je om jezelf als service hero te ontdekken. Vanaf moment één dat je met dit boek aan de slag gaat, kun je je service hero-kracht inzetten om anderen te helpen, zoals een superheld dat nu eenmaal doet.

Het boek bestaat uit verhalen, voorbeelden en oefeningen. Daarnaast lopen we de 10 principes van service langs, zodat je je herinnert waar een service hero voor staat.

Gedurende het lezen verandert dit boek voor veel lezers in een glazen bol. Het toont de lezer wie hij daadwerkelijk is, wie hij zou kunnen zijn in een serviceorganisatie en waar hij allemaal wel niet toe in staat is!

Specificaties

ISBN13:9789462549395
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:87
Uitgever:HRxpress
Verschijningsdatum:15-2-2014
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Service Hero