Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Poster Waardepropositie Canvas/Poster The Value Proposition Canvas

Koker met 5 posters op A0-formaat/Carton roll with 5 A0 posters

Losbladig Engels 2016
Verkooppositie 1718
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het Waardepropositie Canvas op één pagina (A0-formaat). Unieke visuele tool om bestaande waardeproposities (de producten en diensten die je aanbiedt) overzichtelijk weer te geven, of nieuwe waardeproposities te creëren en te testen. De posters (5 in een koker) zijn tweetalig, in het Nederlands en Engels. Het Waardepropositie Canvas is een verdieping van het Business Model Canvas en wordt volledig uitgelegd in het boek Waarde Propositie Ontwerp.

The Value Proposition Canvas on one page (A0 format). Creates the value your customers want. A simple way to understand your customers needs, and design products and services they want. The posters (5 in a tube) are bilingual, in English and Dutch. The Value Proposition Canvas is like a plug-in tool to the Business Model Canvas and is fully explained in the book Value Proposition Design.

Specificaties

ISBN13:9789462761537
Taal:Engels
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:5
Druk:1
Verschijningsdatum:21-12-2016

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Alexander Osterwalder

Alexander Osterwalder is ondernemer, spreker en hoofdauteur van de internationale bestsellers Business Model Generatie en Waarde Propositie Ontwerp. Hij staat op de gerenommeerde Thinkers50 lijst en is een gepassioneerd ondernemer en veelgevraagd spreker. Alexander spreekt regelmatig voor Fortune 500-cliënten en verzorgde gastcolleges aan topuniversiteiten, waaronder Wharton, Stanford, Berkeley, IESE en IMD. Hij heeft een PhD aan de HEC Lausanne en is medeoprichter van softwarebedrijf Strategyzr en The Constellation, een not-for-profitorganisatie die zich inzet voor een wereld zonder hiv/aids en malaria.

Andere boeken door Alexander Osterwalder

Over Yves Pigneur

Dr. Yves Pigneur is sinds 1984 Professor of Management Information Systems aan de Universiteit van Lausanne, en werkte als gasthoogleraar aan Georgia State University, Hong Kong University of Science and Technology en de University of British Columbia. Pigneur won in 2015 de Thinkers50 Strategy Award. Hij is hoofdredacteur van de academische krant 'Systèmes d'Information & Management' (SIM), en schreef samen met Alexander Osterwalder de internationale bestseller 'Business Model Generatie: Een handboek voor Visionairs, Game Changers en Uitdagers'. Hij behaalde zijn doctorsgraad aan de Universiteit van Namen, België.

Andere boeken door Yves Pigneur

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Poster Waardepropositie Canvas/Poster The Value Proposition Canvas