Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Het onoverwinnelijke bedrijf

Hoe je de organisatie voortdurend opnieuw kunt uitvinden met 's werelds beste businessmodellen

Gebonden Nederlands 2020 9789462763203
Verkooppositie 2332
Nog niet verschenen, verwacht op 27‑11‑2020
39,90

Samenvatting

Het langverwachte vervolg op de internationale bestsellers Business Model Generatie en Waarde Propositie Ontwerp.

Het onoverwinnelijke bedrijf is het nieuwste boek van Alex Osterwalder en Yves Pigneur, auteurs van de internationale bestseller Business Model Generatie dat de manier waarop bedrijven nieuwe producten creëren wereldwijd veranderde en waarvan in Nederland al ruim 50.000 exemplaren zijn verkocht. Het onoverwinnelijke bedrijf laat zien hoe een aantal van de meest succesvolle bedrijven ter wereld erin slaagde superieure bedrijfsmodellen te bouwen en zichzelf opnieuw uit te vinden, terwijl anderen faalden.

Osterwalder en Pigneur onthullen hoe bedrijven als Amazon, IKEA, Airbnb, Microsoft en Logitech hele bedrijfssectoren hebben ontwricht en zichzelf hebben omgevormd tot veerkrachtige bedrijven die zichzelf keer op keer heruitvinden. De auteurs laten zien hoe ‘het onoverwinnelijke bedrijf’ zowel in staat is om nieuwe kansen te zoeken en te exploiteren, als om de bestaande business te laten groeien.

Het onoverwinnelijke bedrijf is een onmisbaar boek voor managers, ondernemers en innovatieprofessionals. Deze prachtige hardcover met opvallend vierkleurendesign staat boordevol praktische visuals en tools.

Specificaties

ISBN13:9789462763203
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:27-11-2020

Over Alexander Osterwalder

Alexander Osterwalder is ondernemer, spreker en hoofdauteur van de internationale bestsellers Business Model Generatie en Waarde Propositie Ontwerp. Hij staat op de gerenommeerde Thinkers50 lijst en is een gepassioneerd ondernemer en veelgevraagd spreker. Alexander spreekt regelmatig voor Fortune 500-cliënten en verzorgde gastcolleges aan topuniversiteiten, waaronder Wharton, Stanford, Berkeley, IESE en IMD. Hij heeft een PhD aan de HEC Lausanne en is medeoprichter van softwarebedrijf Strategyzr en The Constellation, een not-for-profitorganisatie die zich inzet voor een wereld zonder hiv/aids en malaria.

Andere boeken door Alexander Osterwalder

Over Yves Pigneur

Dr. Yves Pigneur is sinds 1984 Professor of Management Information Systems aan de Universiteit van Lausanne, en werkte als gasthoogleraar aan Georgia State University, Hong Kong University of Science and Technology en de University of British Columbia. Pigneur won in 2015 de Thinkers50 Strategy Award. Hij is hoofdredacteur van de academische krant 'Systèmes d'Information & Management' (SIM), en schreef samen met Alexander Osterwalder de internationale bestseller 'Business Model Generatie: Een handboek voor Visionairs, Game Changers en Uitdagers'. Hij behaalde zijn doctorsgraad aan de Universiteit van Namen, België.

Andere boeken door Yves Pigneur

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het onoverwinnelijke bedrijf