Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Joyful ondernemen

Een persoonlijk verhaal van een creatieve onderneemster

Paperback Nederlands 2017 9789462985032
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Met een voorwoord van Jörgen Raymann.

Welke stappen zorgen voor succesvol ondernemerschap? Wat is de inspiratiebron tijdens de reis vol hoogte- en dieptepunten? Hoe kun je zelf joyful ondernemen?

In dit boek neemt spreker, ondernemer en netwerkkoningin Sentini Grunberg je mee in haar eigen ondernemersreis en de vier stappen die zij gebruikt om joyful te ondernemen: dromen, ontwikkelen, communiceren en sprankelen. Grunberg begon haar eerste startup op 19-jarige leeftijd en heeft zich ontwikkeld als een veelzijdige businessvrouw. Voor haar YouTube-channel 'Behind The Mind' interviewt ze ondernemers van Amsterdam tot Silicon Valley.

De afgelopen jaren is zij zich steeds meer gaan focussen op het geven van trainingen over netwerken, acquisitie en personal branding. Met dit boek wil Grunberg haar jarenlange successen, ervaring en enthousiasme met jou als (beginnende) ondernemer delen. Maak van ondernemen een positieve, avontuurlijke reis!

Specificaties

ISBN13:9789462985032
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:125
Druk:1
Verschijningsdatum:31-5-2017
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Joyful ondernemen - Een onderscheidend boek
Ineke Smits | 13 september 2017
Dit boek is anders dan andere boeken over ondernemerschap. Joyful ondernemen gaat over het bereiken van je doel, maar meer nog over de weg ernaartoe.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Joyful ondernemen
Sentini Grunberg 31 mei 2017 We leven in een tijd van ‘instant gratification'. We willen een film zien, dus bekijken we er een op Netflix. Er schiet ons een lied te binnen, dus gaan we deze direct opzoeken en afspelen via Spotify.

Over Sentini Grunberg

Sentini Grunberg (1987) is spreker, schrijver en ondernemer. Ze houdt zich bezig met videomarketing en contentcreatie. Tijdens haar studie medische biologie aan de Vrije Universiteit begon ze met ondernemen en later volgde ze een master management en ondernemerschap, aangezien dat goed aansloot bij haar bedrijvigheid. Naast haar dagelijkse werkzaamheden geniet ze enorm van haar passies zingen en dansen, maar ook yoga, mediteren en hardlopen vindt ze heerlijk. Sentini is geboren in Amsterdam en haar roots liggen in Suriname. Het grootste deel van het jaar verblijft ze in Los Angeles.

Andere boeken door Sentini Grunberg

Inhoudsopgave

Dromen
1. Gepassioneerd zijn
2. Focussen
3. Ambitie hebben

Ontwikkelen
4. Openstaan om te leren
5. Uit je comfortzone
6. Falen en opstaan

Communiceren
7. Samenwerken
8. Netwerken
9. Zichtbaar zijn

Sprankelen
10. Balans vinden
11. Je intuïtie volgen
12. Geïnspireerd zijn

Dankwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Joyful ondernemen