Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
VOORDEEL - 21% korting

Zebra-management

Verdien je strepen als manager

Paperback Nederlands 2019 9789463371865
Verkooppositie 7992
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
29,95
23,95
VOORDEEL - 21% korting

Samenvatting

Wat doe je wanneer je als manager met je rug tegen de muur staat? Hoe buig je een neerwaartse spiraal waarin een afdeling zich bevindt om? Hoe krijg je je medewerkers zover dat ze jou volgen? Hoeveel tijd is je daarvoor van hogerhand gegund? En hoe ga je in godsnaam om met alle obstakels die je onderweg tegenkomt?

Om als manager je strepen te verdienen, moet je teruggrijpen naar de basisbeginselen van goed management: mensen laten groeien, een duidelijke strategie uittekenen en resultaten halen. Dat is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dat ondervond ook Tim Claes toen hij binnen een grote organisatie verantwoordelijk werd voor een afdeling die ten dode was opgeschreven.

'Zebra-management' is het resultaat van Tims zoektocht naar praktische antwoorden. In dit boek toont hij hoe je met een gezonde portie boerenverstand, een duidelijke focus op daadkracht en het driedimensionale samenspel van mensen-strategie-uitvoering zelfs de meest complexe uitdagingen het hoofd kunt bieden.

Specificaties

ISBN13:9789463371865
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Pelckmans Pro
Druk:1
Verschijningsdatum:18-1-2019

Expertrecensies (1)

Zebra-management - 'Geloofwaardig en bevat interessante tips'
Jan Hoogstra | 8 juli 2019
Wat heeft een zebra te maken met management? De ondertitel van het boek Zebra-management: verdien je strepen als manager verwijst ook naar een zebra. Zebra is een afkorting van de werkwijze die de schrijver Tim Claes toepast. In het boek worden diverse malen zebra's aangehaald, maar het gaat met name om de ervaringen van de schrijver op het gebied van turn around management.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Tim Claes

Tim Claes kan terugblikken op twintig jaar managementervaring bij o.a. Axias, Real Software, Realdolmen, Idea en Astadia (Antwerpen, Brussel, Londen, Delhi en Houston). Hij is getrouwd met Kim Van Damme, is de trotse vader van drie dochters, volleyballer, occasioneel marathonloper ... en staat vooral garant voor twee volle meters pure managementpassie.

Andere boeken door Tim Claes

Inhoudsopgave

Dankwoord
Proloog
Wat mag je van dit boek verwachten?

Deel 1: Zen
Deel 2: Engagement
Deel 3: Blueprint
Deel 4: Resourcefulness
Deel 5: Action
Deel 6: Van voor af aan

What's next?
Literatuurlijst

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zebra-management