Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Trendsurfing

10 trendgolven voor innovatie

Paperback Nederlands 2023 9789463372565
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑01‑2023

Samenvatting

Historicus, trendwatcher en futuroloog Bert Van Thilborgh surft in zijn eerste boek op de tien belangrijkste, actueelste en toekomstrobuuste trendgolven, waaronder glocalisering, verstedelijking, vergrijzing, levensduurverlenging, individualisering, vertechnologisering, robotisering, automatisering, decentralisering en kennisverrijking. Wat houden deze trends in? Hoe diep zijn ze al geworteld in onze maatschappij? Op welke manier kan je hierbij als ondernemer, productontwikkelaar, marketeer, innovatiespecialist of beleidsmaker gaan innoveren? Welke inspirerende voorbeelden wijzen de weg en tonen ons interessante implementaties en innovaties gebaseerd op deze trendgolven?

De auteur kiest voor de actueelste of meest spraakmakende voorbeelden en surft daarvoor naar diverse domeinen. Het decor van spannende innovatieve voorbeelden wordt gevormd door sectoren als de automobielsector, de retail en de FMCG-wereld, toerisme en hospitality, het luxesegment, beauty & personal care, media & entertainment, sport, telecom en consumentenelektronica, lifestylesectoren waaronder de mode, home, interieur en tuin, maar ook zachtere sectoren, zoals de gezondheidszorg en de non-profitsector.

'Trendsurfing' is een aanrader voor de trendgevoelige ondernemer, de up-to-date marketeer, de inspirerende innovatiespecialist, trendsettende productontwikkelaars en beleidsmakers.

Specificaties

ISBN13:9789463372565
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:17-1-2023
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Over Bert Van Thilborgh

Bert Van Thilborgh was founder van twee succesvolle marketingcommunicatiebureaus in België en Nederland. In 2016 richtte Bert het trendwatching en innovation agency Futureproved op. Hij wordt geconsulteerd om strategisch vooruit te kijken, toekomstanalyses te maken, trendinzichten te delen of trendrapporten te maken voor bedrijven.

Andere boeken door Bert Van Thilborgh

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Trendsurfing