Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Aan de slag met job craften

Meer plezier en energie in je werk

Gebonden Nederlands 2014 9789491552052
Verkooppositie 2332Hoogste positie: 502
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Over job craften wordt steeds meer geschreven, maar een praktisch boek met oefeningen en werkvormen, in combinatie met korte stukjes theorie, ontbrak nog. Daar brengen Mara Spruyt en Maria Dekker met dit werkboek verandering in.

Zet jij iedere dag je talent in op je werk? Lukt het je om je drijfveren te vertalen naar je dagelijkse werkpraktijk? En ervaar je veel of juist weinig energie bij de dingen die je doet op je werk? De antwoorden op deze vragen kunnen aanleiding zijn om bepaalde aspecten in je werk te veranderen. Wat je functie ook is, job craften kan altijd.

Job crafting is het op eigen initiatief doen van aanpassingen in je werk, waardoor het beter aansluit bij wie je bent, wat je wilt, wat je kan en wat je drijft.

Dit werkboek helpt je om werk, talenten, energie en drijfveren beter op elkaar te laten aansluiten. Theorie, praktische en zelfonderzoek-oefeningen wisselen elkaar af; je bepaalt zelf welke aspecten van je baan je wilt veranderen.

Dit werkboek is geschikt voor als je zelf of als team aan de slag wilt met job craften. Het is ook een praktisch hulpmiddel als je professionals in organisaties coacht en begeleidt. In het proces van aanpassingen doen in je werk weet je niet altijd wat je tegenkomt en waar het je uiteindelijk brengt. Tijdens het job craften loop je waarschijnlijk tegen dingen aan die tegenvallen, of anders gaan dan je had verwacht. Voor dat proces, inclusief de moeilijke momenten, biedt dit boek handvatten.

Specificaties

ISBN13:9789491552052
Trefwoorden:job craften
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:130
Druk:1
Verschijningsdatum:24-9-2014
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Aan de slag met job craften