Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De afvalpuzzel

Ontdek jouw unieke aanpak voor een gezonder leven

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789492493590
Direct te downloaden

Samenvatting

Afvallen wordt vaak gepresenteerd als één simpele, universele methode: minder eten en meer bewegen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, en als het al lukt om af te vallen, dan jojoën veel mensen vervolgens terug naar hun oude gewicht of worden ze zelfs zwaarder. Maar wat als wetenschappelijke inzichten over voeding gecombineerd zouden worden met de psychologie van afvallen, gegoten in een praktisch plan voor hoe je dat volhoudt? Dat is precies wat dit boek doet.

Psycholoog Martijn Bond begeleidt al jarenlang mensen met eetstoornissen en obesitas. Hij is geen dieetgoeroe die een eigen lifestyle predikt, maar weet wat echt werkt in de praktijk. Want afvallen is namelijk niet one size fits all: je moet gericht individuele achterliggende oorzaken voor (te veel) eten aanpakken.

Daarom presenteert hij een baanbrekende manier waarop iedereen een plan op maat kan maken om zijn gewicht blijvend te veranderen. Je kiest zelf je weg langs de 41 grootste valkuilen van gewichtsverandering en leert de bijbehorende wetenschappelijk onderbouwde oplossingen toe te passen op jouw leven. Je lost je eigen afvalpuzzel op door te leren wat voor jou gezonde voedingskeuzes zijn, hoe je je eetgewoontes en -stijl aan kunt passen, hoe je jouw grootste obstakels kunt overwinnen én welke aanpak voor jou het beste werkt om de nieuwe levensstijl vol te houden. Want uiteindelijk is dat waar De afvalpuzzel om draait: zelf een (vol)houdbaar gezonder leven creëren.

Specificaties

ISBN13:9789492493590
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:264
Druk:1
Verschijningsdatum:7-1-2019
ISSN:

Expertrecensies (1)

MEER Moois - De afvalpuzzel - Kahneman in de Keuken
Elly Stroo Cloeck | 31 januari 2019
Eerst word je gerustgesteld in De afvalpuzzel: het is helemaal niet gek dat je een dieet moeilijk volhoudt. Daarna word je geholpen: je moet je gedrag blijvend veranderen, en dat kun je best.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
3 stemmen
1
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Een puzzeldieet voor me, myself en anderen
Bertrand Weegenaar 30 januari 2019 Het is januari, dus gaan we ervoor. Honderdduizenden gaan aan het sporten, diëten of een maandje alcohol passen. Het is dus slimme timing van Maven Publishing om nu het boek De afvalpuzzel van Martijn Bond uit te brengen.

Over Martijn Bond

Martijn Bond studeerde toegepaste cognitieve psychologie aan de Universiteit Leiden en klinische psychologie aan de UvA. Hij werkt in de specialistische GGZ als behandelaar van mensen met eetstoornissen en obesitas.

Andere boeken door Martijn Bond

Inhoudsopgave

Overzicht
Voorwoord
Inleiding
De puzzelstukken
Nawoord
Woord van dank
Noten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De afvalpuzzel