Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hoe werkt de mens?

Inzichten in gedrag voor werkverbeteraars

Paperback Nederlands 2020 9789492528629
Nog niet verschenen, verwacht op 12‑11‑2020
14,99

Samenvatting

Heb jij het onstuitbare gevoel dat je werk zoveel beter en leuker kan? Voor jezelf en voor je collega’s? Werk doen waar je je sterk bij voelt. Vruchtbare vergaderingen waar je energie van krijgt. Plannen die daadwerkelijk ergens toe leiden. Moeiteloos meebewegen met de onstuimige ontwikkelingen.

Terwijl organisaties zich vastklampen aan nieuwe managementhypes, voel jij dat de oplossing daar niet zit. Wat is onze houvast dan wel? Er is één stabiele factor in het werk: De Mens. Wij veranderen alleen fundamenteel door evolutie en dat gaat heel langzaam.

Wat bepaalt het gedrag van mensen op hun werk? Wat motiveert de mens? Waarom doen wij niet wat we denken? Wat leren we van het gedrag van mensen tijdens de coronacrisis? Hoe kun je moeiteloos veranderen? En wat moeten we doen om vergaderingen weer energiek te maken?

Glenn van der Burg neemt je in dit boek mee langs drie krachten die het gedrag van mensen in hun werk bepalen. Door de kennis en inspiratie van prof. Rick van Baaren, krijg je toegankelijk, wetenschappelijk inzicht in deze drie krachten. Met de concrete ‘doe-’-opdrachten en tips kun jij als werkverbeteraar morgen jouw werk en het werk van je collega’s leuker, beter en effectiever maken.

"Het boekje bevat een schat aan nieuwe inzichten voor organisatievormers, in een mooie compacte verpakking!" - Carsten Deuper, Manager equipment and process engineering NXP

Specificaties

ISBN13:9789492528629
Trefwoorden:mensen, werknemer, werk, gedrag
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:S2 uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:12-11-2020

Over Glenn van der Burg

Mensgericht organiseren leidt tot betere prestaties en gelukkigere mensen. Glenn werkt daar elke dag vol vuur aan als facilitator van groepen die samen een vliegende start willen maken om hun organisatie mensgericht te maken. Elke maandag om presenteert hij het radioprogramma People Power over de kracht van mensen in organisaties. Hij is auteur van 'Boven het maaiveld’ en 'Management Mythes’ en is spreker en dagvoorzitter op congressen over thema’s als leiderschap, arbeidsparticipatie, sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid.

Andere boeken door Glenn van der Burg

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe werkt de mens?