Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Practivisme

Een handboek voor heimelijke rebellen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789044636543
Direct te downloaden

Samenvatting

In een wereld waarin we slechts een tweet verwijderd lijken van een kernoorlog, waarin social media meer afstand dan begrip kweken, politici meer naar bedrijven luisteren dan naar burgers, een wereld die bedreigd wordt door vervuiling en overbevolking… in zo’n wereld is het soms lastig om niet moedeloos te worden.

In 'Practivisme' bindt Eva Rovers de strijd aan met de verlammende machteloosheid die iedereen kent. Daarvoor gaat zij te rade bij filosofen, opstandige bejaarden, smartphonedemonstranten en vele anderen. Het resultaat is dit heldere, hoopgevende en vooral praktische handboek voor huis-tuin-en-keukenactivisten: onmisbaar voor iedereen die de wereld wil veranderen, maar nooit precies wist hoe. Lees, en vind de rebel in jezelf.

Specificaties

ISBN13:9789044636543
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:120
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:24-4-2018
ISSN:

Expertrecensies (1)

Practivisme - 'Een leerzame lezing'
Aart G. Broek | 7 juni 2018
Rails worden stevig door dwarsliggers. Dit geldt ook voor onze samenleving in het algemeen en organisaties in het bijzonder. Dwarsliggers zijn een absolute noodzaak. Een tegendraads geluid laten horen, is echter niet zo eenvoudig.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Practivisme - Een handboek voor heimelijke rebellen
Eva Rovers 12 juni 2018 Smeltende ijskappen, plastic oceanen, luchtvervuiling, racisme, seksisme, honger, voedselverspilling en atoomoorlogen die met een enkele tweet ontketend kunnen worden...

Over Eva Rovers

Eva Rovers schreef eerder de veelgeprezen biografie van kunstverzamelaar Helene Kröller-Müller, De eeuwigheid verzameld. Hiervoor ontving zij onder meer de Erik Hazelhoff Roelfzema Biografieprijs.

Andere boeken door Eva Rovers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Practivisme