Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De kleine Covey

De zeven eigenschappen samengevat

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789047009030
1
Voormalig Nr. 1Totaal 25 dagen
EvergreenTotaal 2765 dagen
Verkooppositie 4319Hoogste positie: 1
Direct te downloaden

Samenvatting

COVEY-LEESWIJZER

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven. Of je nu betere keuzes wilt maken, jezelf en anderen beter wilt begrijpen of weerbaarder wilt worden in deze hectische tijden.

Covey-kenners Jan Kuipers en Ben Tiggelaar brengen een heldere samenvatting van dit meesterwerk, zodat je een eerste stap kunt zetten naar een leven met meer grip en succes.

'Covey leert de lezer in de eerste plaats naar zichzelf te kijken als onderdeel van een groter geheel: werk, gezin en gemeenschap.' – NRC Handelsblad

Stephen R. Covey over Jan Kuipers:
'Jan heeft mijn gedachtegoed toegankelijk gemaakt voor het Nederlandstalige publiek, met veel zorg en integriteit. Hij heeft het inzicht van een opinieleider en de praktische insteek van een leermeester.'

Stephen R. Covey over Ben Tiggelaar:
'Ben Tiggelaar is oprecht betrokken bij onze uitdagingen in het worden van betere leiders, in het veranderen van ons leven en in het leveren van een echte bijdrage.'

Specificaties

ISBN13:9789047009030
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:80
Druk:1
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
De kleine Covey - De zeven eigenschappen samengevat
Marloes Hoekman | 13 januari 2016
De manier waarop je naar de wereld kijkt, is bepalend voor wat je ziet – en dat wat je ziet, is bepalend voor wat je vervolgens doet. Dit is één van de belangrijkste uitgangspunten die Stephen Covey benoemt aan het begin van De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. Immers, wanneer je een situatie wilt veranderen, moet je beginnen bij jezelf.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
9 stemmen
4
3
0
2
0

Interviews en artikelen (3)

column
World of Series
Pierre Pieterse 1 december 2018 Naast (auto)biografieën ben ik dol op series, of reeksen. Niet in de laatste plaats omdat een serie in zekere zin ook een kwaliteitskeurmerk is. Voor de lezer maar zeker ook voor de auteur.
opinie
Geboekstaafd - De top 3 van Jan Kuipers
Nienke van Oeveren 28 januari 2016 Jan Kuipers is directeur van FranklinCovey Benelux. FranklinCovey is wereldwijd specialist op het gebied van verhogen van effectiviteit van mensen en organisaties door focus en uitvoering. Kuipers heeft veel ervaring met presenteren over en trainen op onderwerpen als effectiviteit, leiderschap en doelstellingen realiseren. Hij vertelt over zijn favoriete boeken.
nieuws
Na de week van de werkstress...
Bertrand Weegenaar 23 november 2015 De Week van de Werkstress is voorbij. Bedrijven hebben (plichtmatig veelal) aandacht besteed aan timemanagement, aan klachtenpreventie, en aan teamsamenwerking. En zelfs werd er zo nu en dan een mindfulness training aangesleept. Kortom , het kon even niet op!

Over Jan Kuipers

Jan Kuipers is directeur van FranklinCovey Benelux. FranklinCovey is wereldwijd specialist op het gebied van verhogen van effectiviteit van mensen en organisaties door focus en uitvoering. Kuipers heeft vanuit zijn functie bij FranklinCovey veel ervaring met presenteren over en trainen op onderwerpen als effectiviteit, leiderschap en het realiseren van doelstellingen.

Andere boeken door Jan Kuipers

Over Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar (1969) is schrijver, docent en gedragswetenschapper. Hij studeert al 35 jaar op leiderschap, verandering en menselijk gedrag. Tevens staat hij te boek als één van de absolute topsprekers op deze gebieden. Bestseller-kanon Dr. Ben Tiggelaar heeft Nederland in razendsnel tempo veroverd. Hij is al jaren één van de meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Ben Tiggelaar baart opzien met zijn sprankelende seminars (als 'MBA in één dag') waarin hij 'inhoud' en 'vorm' op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert ontzettend veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.

Andere boeken door Ben Tiggelaar

Inhoudsopgave

Voorwoord
Samenvatting The Seven Habits of Highly Effective People

1. Het fundament
Van binnen naar buiten
Werk maken van eigenschappen

2. Naar onafhankelijkheid
Eigenschap 1: Wees proactief
Eigenschap 2: Begin met het einde voor ogen
Eigenschap 3: Belangrijke zaken eerst
Doorgroeien naar wederzijdse afhankelijkheid

3. Naar wederzijdse afhankelijkheid
Eigenschap 4: Denk win-win
Eigenschap 5: Eerst begrijpen… dan begrepen worden
Eigenschap 6: Synergie
Continu blijven groeien

4. Continue vernieuwing
Eigenschap 7: Houd de zaag scherp

Nogmaals van binnen naar buiten
Over de auteurs
Covey-doorleeswijzer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kleine Covey