Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geluk. - The World Book of Happiness

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789401459914
Nog niet verschenen, verschijningsdatum onbekend
10,99

Samenvatting

The World Book of Happiness presenteert het meest recente internationaal wetenschappelijk onderzoek naar geluk in een taal die iedereen begrijpt. Honderd professoren uit vijftig landen vatten in duizend woorden samen wat we weten over geluk.

Geen vage beschouwingen maar inzichten die gebaseerd zijn op wereldwijd wetenschappelijk onderzoek. Kennis over de rol van tijd, geld, gezondheid, succes, welzijn, toekomst en warmte. Over jeugd, genetica, toeval en vrije wil.Over humor, pijn en verdriet. Over kiezen, familie, vrienden en relaties. Niet alleen het individuele geluk wordt onderzocht maar ook het welzijn van groepen, organisaties en landen. Zo ontstaat een globale visie op geluk die iedereen kan inspireren.

Specificaties

ISBN13:9789401459914
Trefwoorden:geluk
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:352
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:5-4-2019
Hoofdrubriek:Psychologie

Expertrecensies (2)

Sippy van Akker | 14 juni 2019
Op de achterflap van het boek Geluk 2.0 onder redactie van Leo Bormans staat ‘Geluk 2.0, de grondig vernieuwde versie van de wereldwijde bestseller The World Book of Happiness, brengt een actueel overzicht van wat we écht weten over geluk en wat we daar meer mee kunnen in ons eigen leven en in de samenleving.Lees verder
Veronique Kilian | 3 september 2015
Het World Book of Happiness is een prachtig exemplaar om in je boekenkast te hebben of op je nachtkastje. Geschikt om zomaar nonchalant een bladzijde open te slaan en je te laten inspireren door wat één of andere professor op de wereld heeft ontdekt over geluk.Lees verder

Over Leo Bormans

Leo Bomans reist de wereld rond als 'Ambassador of Happiness & Quality of Life'. Hij is schrijver en inspirator. Hij heeft een Master in Talen & Wijsbegeerte en is auteur van de internationale bestseller 'The World Book of Happiness'.

Andere boeken door Leo Bormans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geluk. - The World Book of Happiness