Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geluk is D.O.M.

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789402307566
Voormalig top 100Totaal 76 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Wat zijn de drie bouwstenen om gelukkig te worden en te blijven?

Patrick van Hees is dé Nederlandse expert op het gebied van geluk. Op basis van onderzoeken en publicaties van deskundigen over de hele wereld, aangevuld met inzichten uit persoonlijke gesprekken met experts uit theorie én praktijk, komt hij met zijn theorie over geluk: 'Geluk is D.O.M. Oftewel: Doelen, Oplaadpunten, Mensen.'

Wat zijn precies deze doelen? Hoe vind je jouw persoonlijke oplaadpunten, en waarom is verbinding met andere mensen zo belangrijk? In 'Geluk is D.O.M.' legt Patrick van Hees op frisse, duidelijke wijze uit hoe je jouw geluksgevoel kunt optimaliseren.

Over de boeken van Patrick van Hees:
'We hebben professionals als Patrick van Hees nodig om een mooie invulling aan het leven te geven.' - Rudi Westendorp, auteur van 'Oud worden zonder het te zijn'

'De Nederlandse Paulo Coelho is opgestaan.' - De Telegraaf

'De geluksprofessor is een spannend, romantisch en inspirerend boek, dat je gelezen moet hebben.' - Barry Atsma, acteur

Specificaties

ISBN13:9789402307566
Trefwoorden:geluk
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:79
Uitgever:Meulenhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:5-10-2016
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Geluk is D.O.M. - de drie bouwstenen voor geluk
Marthe van der Molen | 19 mei 2017
Ben je op zoek naar een praktisch, klein en lekker lezend boek over (werk)geluk? Dan heb je geluk! Geluk is D.O.M. van geluksprofessor Patrick van Hees is een aanrader. Het boekje is bondig, leuk én verassend volledig en bevat de belangrijkste manieren om aan je eigen geluk te werken.
Lees verder

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Interviews en artikelen (2)

preview
Geluksprofessor Patrick van Hees: ‘Goede voornemens zijn te individualistisch’
Patrick van Hees 21 december 2016 Acht op de tien Nederlanders maakt de komende tijd weer goede voornemens. Afvallen staat ook dit jaar met stip bovenaan. Patrick van Hees (1969), geluksexpert en auteur van het boek Geluk is D.O.M., zegt: ‘stop ermee’.
interview
Patrick van Hees: ‘Je kunt met kleine stappen al gelukkiger worden’
Yolanda van Heese 3 november 2016 Geluk: dat willen we allemaal wel. We doen mee aan de loterij en lezen de nodige zelfhulpboeken op dat terrein, op zoek naar meer geluk. Onlangs verscheen een nieuw boek over geluk: Geluk is D.O.M., geschreven door Patrick van Hees, ook wel bekend als De Geluksprofessor. Een gesprek.

Over Patrick van Hees

Patrick van Hees (1969) groeide op in een volksbuurt in Zaandam. Hij studeerde Commerciële Economie en Sociale Wetenschappen. Tijdens zijn studies werkte hij ‘s nachts als taxichauffeur in de regio Amsterdam. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau om zich volledig te richten op het onderwerp ‘geluk’. Hij deed vijf jaar onderzoek en reisde onder meer twaalf keer naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksformule’ Geluk is D.O.M., die hij ontvouwt in zijn spannende debuutroman ‘De Geluksprofessor’ (2011), en verder uitwerkt in ‘De Geluksoma‘ (2015, over het geheim van gelukkig oud worden) en zijn boek ‘Geluk is D.O.M. – drie bouwstenen voor geluk‘ (2016). Patrick verzorgt lezingen, workshops en masterclasses over geluk in binnen- en buitenland. Ook treedt hij geregeld op als dagvoorzitter.

Andere boeken door Patrick van Hees

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geluk is D.O.M.