Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Hoe presenteer je online?

Praktisch zonder gedoe.

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789401475297
Direct te downloaden

Samenvatting

Vlot online communiceren in coronatijden

Een wereldwijde pandemie waardoor je je thesis of doctoraat online moet verdedigen? Een vergadering van thuis uit? Of een online les voor studenten uit alle windstreken? Er zijn verschillende redenen waarom je een online presentatie moet geven.

Maar hoe pak je dat aan? Hoe houd je de aandacht van je publiek vast en zorg je ervoor dat ze volhouden tot het einde? Want vergis je niet: online is je publiek nog sneller afgeleid dan in het echte leven.

In de opvolger van hun populaire boek 'The Floor is Yours' leggen Hans Van de Water en Toon Verlinden uit hoe je een online presentatie structureert, waar je best op let wanneer je jouw verhaal samenstelt en hoe je zorgt voor een sterke performance. Het is een overzichtelijke gids die helpt om typische frustraties en valkuilen te vermijden, zodat je ook in moeilijke omstandigheden kan scoren bij je publiek.

Specificaties

ISBN13:9789401475297
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:124
Druk:1
Verschijningsdatum:14-10-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Toon Verlinden

Toon Verlinden is internationaal presentatiecoach en expert wetenschapscommunicatie. Samen met Hans Van de Water richtte hij The Floor is Yours op. Met hun bedrijf gaven ze al aan duizenden onderzoekers workshops op congressen, studie- en onderzoeksdagen. Tot nog toe is daarbij niemand in slaap gevallen. Integendeel, de toeschouwers hangen aan hun lippen en vragen om meer.

Andere boeken door Toon Verlinden

Over Hans Van de Water

Hans Van de Water is internationaal presentatiecoach en expert wetenschapscommunicatie. Samen met Toon Verlinden richtte hij The Floor is Yours op. Met hun bedrijf gaven ze al aan duizenden onderzoekers workshops op congressen, studie- en onderzoeksdagen. Tot nog toe is daarbij niemand in slaap gevallen. Integendeel, de toeschouwers hangen aan hun lippen en vragen om meer.

Andere boeken door Hans Van de Water

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe presenteer je online?