Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Agile Scrum Handboek

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789401807951
10
Voormalig top 10Totaal 138 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Dit boek is een eenvoudig te begrijpen handleiding voor iedereen die meer wil weten over de concepten van Agile en het Scrum framework door:
- de achtergronden te begrijpen achter de verschillende aanpakken in plaats van alleen te leren wat de do’s en don’ts zijn, en
- de diversiteit van de Agile concepten te begrijpen in plaats van alleen de laatste trends.

Dit boek bestaat uit drie onderdelen:
1. Fundamentele concepten: Het eerste en laatste hoofdstuk gaan over de betekenis en dynamiek van Agile projecten. Hiermee wordt een stevige basis gelegd die je aan de ene kant helpt om de details te leren en aan de andere kant je helpt om zelf je weg te vinden in projecten.
2. Frameworks: Het hoofdstuk over Scrum behandelt alle details van dit populairste Agile framework omdat iedereen die is betrokken bij een Agile project hiermee bekend moet zijn. Een ander essentieel onderwerp is Kanban, waaraan een apart hoofdstuk is gewijd.
3. Werkwijzen: Het boek bevat hoofdstukken over Crystal, eXtreme Programming en DSDM®. Hier wordt uitgelegd hoe deze methodes kunnen worden toegepast bij de meest gangbare Agile werkwijzen en technieken.

Specificaties

ISBN13:9789401807951
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:130
Druk:3
Verschijningsdatum:20-8-2021
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
3 stemmen
2
0
0
1
0

Over Nader Rad

Nader K. Rad is auteur, spreker en adviseur over projectmanagement bij Management Plaza. Zijn carrière begon in 1997 en hij was betrokken bij veel projecten in verschillende industrieën. Hij heeft een groot aantal projectmanagementcursussen ontworpen, een aantal e-learningcursussen en hij heeft meer dan veertig boeken geschreven. Nader is consultant en was een officiële recensent voor PRINCE2® 2017, PRINCE2 Agile®, P3.express en EXIN Agile Scrum Master™.

Andere boeken door Nader Rad

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Agile Scrum Handboek