Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Belastinggids 2022

(Belgisch recht)

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789464018073
Direct te downloaden

Samenvatting

Vul je aangifte zo voordelig mogelijk in en bespaar nu al op je belasting van volgend jaar! Dat bereik je met de Belastinggids 2022, het unieke naslagwerk voor al wie onze fiscaliteit wil kennen.

De gids blijft het hele jaar door je trouwe bondgenoot. Talrijke geactualiseerde dossiers halen het onderste uit de fiscale kan en leiden je door de wirwar van wetten, bepalingen, rechtspraak en circulaires. Er werd in deze editie een nieuw dossier toegevoegd, met betrekking tot de fiscale steunmaatregelen voor particulieren en zelfstandigen in het kader van COVID-19.

De Belastinggids 2022 is samengesteld door Pieter Debbaut met de medewerking van specialisten van Liantis en de Fiscale Hogeschool Brussel. Zij garanderen een accurate en tot op de laatste minuut bijgewerkte informatie.

Specificaties

ISBN13:9789464018073
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:912
Druk:1
Verschijningsdatum:18-5-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Pieter Debbaut

Pieter Debbaut werkt als fiscalist bij ERGO Insurance. Hij is als gastdocent verbonden aan o.a. de Karel de Grote Hogeschool en de Fiscale Hogeschool. Daarnaast is hij een veelgevraagd keynotespreker voor verschillende opleidingscentra, beroepsverenigingen en financiële instellingen.

Andere boeken door Pieter Debbaut

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Belastinggids 2022