Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Eat that frog

Dé methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789492493088
10
Voormalig top 10Totaal 21 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Als je elke ochtend begint met het eten van een levende kikker, zal de rest van de dag een 'makkie'zijn (aldus Mark Twain). 'Eat that frog' laat zien hoe je moet beginnen met de taken waar je het minst zin in hebt. De taken die je voor je uitschuift blijken namelijk bijna zonder uitzondering de taken te zijn die de grootste, meest positieve impact op je leven zullen hebben.

In deze klassieker over productiviteit legt Brian Tracy uit dat succesvolle mensen niet alles proberen te doen, maar focussen op de belangrijkste taken en zorgen dat die goed gedaan worden. Hij vertelt je hoe je voorkomt dat technologie je tijd domineert en geeft eenentwintig praktische en haalbare stappen die je helpen om te stoppen met uitstellen. En vandaag nog je leven veranderen.

'Eat that frog' is een internationale bestseller: het boek is inmiddels in 43 landen uitgegeven en er zijn inmiddels al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Deze uitgave is volledig herzien, aangevuld met de nieuwste praktische tips.

Een behapbaar boek over productiviteit.

Specificaties

ISBN13:9789492493088
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:136
Druk:1
Verschijningsdatum:9-1-2017
ISSN:

Expertrecensies (4)

recensie
Evergreens - Eat that frog - 'Een goede eerste stap én investering'
Peter Streefkerk | 2 augustus 2018
De vakantieperiode nadert en iedereen wil wel eens afstand nemen van zijn of haar werk. Natuurlijk nemen de lezers onder ons ontspannings- en/of vakliteratuur mee op vakantie.
Lees verder
recensie
Eat that frog
Elly Stroo Cloeck | 10 maart 2017
‘Dé methode om te stoppen met uitstellen en super-productief te worden' is de subtitel van Eat that frog van Brian Tracy. Deze auteur heeft al 80 boeken op zijn naam staan en doet ook nog eens veel presentaties.
Lees verder
recensie
Eat that frog
Fred Rutgers | 9 februari 2017
Eat that frog door Brian Tracy is wereldwijd een bestseller. Maar liefst meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren, dat is ongehoord veel voor een managementboek.
Lees verder
recensie
Eat that Frog - Eindelijk weer in Nederlandse editie
Jolanda Santbergen | 3 februari 2017
Succes hebben is een kwestie van prioriteiten stellen. Mensen die durven kiezen en vooral die dingen aanpakken die een grote impact hebben op hun werk, bereiken meer. Brian Tracy, timemanagementexpert en bestsellerschrijver, geeft in Eat that frog 21 tips om superproductief te worden.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
8 stemmen
5
2
1
0
0

Over Brian Tracy

Brian Tracy is één van Amerika's beste zakelijke sprekers, een schrijver van bestsellers en een van de beste adviseurs en trainers ter wereld op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij bereikt elk jaar 250.000 mensen met onderwerpen die variëren van persoonlijk succes en leiderschap tot effectief management, creativiteit en verkoop. Hij heeft meer dan vijfenveertig boeken geschreven en meer dan driehonderdvijftig educatieve audio- en videoprogramma's ontwikkeld. Veel van Brians werk is vertaald en wordt in tweeënvijftig landen gebruikt. Hij is samen met Campbell Fraser co-auteur van het 'Advanced coaching and mentoring'-programma en het 'Coaching excellence'- programma. Brian heeft meer dan 1000 bedrijven geadviseerd, waaronder IBM, McDonnell Douglas en de Million Dollar Round Table. Hij heeft persoonlijk meer dan twee miljoen mensen getraind. Zijn ideeën zijn bewezen, praktisch en werken snel. Zijn lezers, seminardeelnemers en coachingcliënten leren een reeks van technieken en strategieën die ze onmiddellijk in praktijk kunnen brengen om betere resultaten te behalen in hun leven en in hun carrière.

Andere boeken door Brian Tracy

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eat that frog