Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Marketing 3.0 (Management Summaries)

Download only

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9797090000201
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek Marketing 3.0 van Philip Kotler. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

In Marketing 1.0 stond het product centraal. Marketing 2.0 draaide om de klant. Nu is het tijd voor de volgende stap. In 'Marketing 3.0' neemt marketinggoeroe Philip Kotler u mee naar het volgende niveau van marketing waar klanten meer zijn dan alleen consumenten. Klanten kiezen bedrijven en producten tegenwoordig op basis van diepere behoeften, zoals de mogelijkheid om mee te doen, creatief te zijn, deel uit te maken van een gemeenschap. En uit idealisme. De traditionele marketingmodellen en - principes sluiten hier niet meer op aan.

'Marketing 3.0' laat zien hoe u klanten én medewerkers - die bewuster, actiever en invloedrijker zijn dan ooit - als integraal onderdeel van uw marketing- en businessstrategie benadert en proactief kunt inzetten. U leert uw marketingstrategieën te vertalen naar de belangrijkste normen en waarden van uw doelgroep om zo een onoverbrugbaar concurrentievoordeel te realiseren.

Dit langverwachte boek onthult de toekomst van marketing en laat zien
- waarom opvallend veel marketeers blijven hangen in het verleden;
- welke vooruitstrevende bedrijven Marketing 3.0 al in de praktijk brengen;
- hoe u uw missie, visie en waarden kunt delen met uw belangrijkste belanghebbenden: klanten, werknemers, distributeurs, handelaren en leveranciers.

Specificaties

ISBN13:9797090000201
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:14-2-2011
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Marketing 3.0 (Management Summaries)