Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Zo word je een gamechanger - No-nonsensecoaching naar een buitengewoon leven

Wist je dat een buitengewoon leven op het allerhoogste niveau van je potentie en performance voor iedereen is weggelegd? Potentie staat voor wat jij kunt en performance voor de manier waarop je dat doet. Beide kun je ontwikkelen. Hoe je dat doet lees je in Zo word je een gamechanger. Een preview.

Wouter Kleinsman | 22 december 2020 | 2-3 minuten leestijd

Als je het allerhoogste niveau bereikt, ben je een gamechanger. Dan ben je iemand met enorme impact zowel op je eigen leven als op dat van anderen. Je haalt dan maximale voldoening uit wat je doet en maakt dromen en doelen waar.

Ik beloof dat ik jouw leven radicaal transformeer
Ikzelf ben daar het beste bewijs van. Net als vele anderen ben ik coach geworden omdat ik mijn eigen middelmatige leven zat was. Op mijn vijfentwintigste gooide ik het roer drastisch om, en met succes. Nu ben ik een van de meest succesvolle no-nonsense personal coaches van Nederland. Honderden ondernemers, managers en CEO's roemen mijn unieke coachingstijl, die geen vast programma heeft en waarin gelul, gedram of excuses niet worden geaccepteerd. Ik verbeter het leven van mijn cliënten niet, ik transformeer het, vaak radicaal.

Persoonlijke, levensveranderende mentor
Ondanks mijn dure prijskaartje en mijn controversiële aanpak ben ik populair, waardoor het niet gemakkelijk is om klant bij mij te worden. Om toch mijn kennis en ervaring met een bredere doelgroep te delen heb ik het boek Zo word je een gamechanger geschreven. Een boek dat zo praktisch is dat het als een persoonlijke, levensveranderende mentor kan worden beschouwd. In vier fases beschrijf ik een complete strategie voor het verkrijgen van leiderschap over je eigen leven om uiteindelijk een gamechanger te worden.

In vier fases naar een succesvol leven
Ieder deel gaat dieper in op de materie, routines en geavanceerde technieken die je nodig hebt om een gamechanger te worden. Om je bij de les te houden ga ik je in elk volgend deel dwingender aanspreken, zodat ik er zeker van ben dat je alles onderneemt om je bewustzijn te vergroten. Als je dat doet, durf ik te zeggen dat er na het laatste hoofdstuk slechts één conclusie mogelijk is: jouw leven is compleet veranderd. Mensen om je heen zullen je vragen: ‘Hoe is het mogelijk dat je in zo'n korte tijd zo succesvol bent geworden? Wat is je geheim?'

Geen boek voor watjes
Zo word je een gamechanger is geschreven voor iedereen die op zoek is naar een hoger niveau in zijn of haar leven. Mensen met een winnaarsmentaliteit. Vaak zijn dit gedreven ondernemers, CEO's en managers uit het bedrijfsleven. Mensen die tevreden zijn met een middelmatig leven moeten mijn boek links laten liggen. Het is uitsluitend bestemd voor mensen die simpelweg meer in hun leven willen bereiken en niet geschikt voor watjes.

Na een gemiddeld leven waarin hij met vallen en opstaan zijn weg vond, besloot Wouter Kleinsman op zijn vijfentwintigste het roer drastisch om te gooien. Nu is hij een van de meest succesvolle no-nonsense personal coaches van Nederland. Hij is de auteur van Zo word je een gamechanger.

Over Wouter Kleinsman

Wouter Kleinsman ontwikkelde door de jaren heen een eigen, unieke en kenmerkende no-nonsense manier van coachen. Gelul, gedram of excuses worden niet geaccepteerd en hij dient krachtig, zonder bang te zijn gevoelens of ego’s te kwetsen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden