Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Deze beslissing verandert je leven

Aan de hand van praktische voorbeelden laat Noreena Hertz zien hoe je je automatische piloot m.b.t. het maken van keuzes kunt uitzetten. Een groot deel van ons keuzeproces gebeurt namelijk zonder dat we het doorhebben. Haar boek ‘Deze beslissing verandert je leven’ helpt je met het maken van de voor jou juiste keuzes.

Sebastiaan van der Valk | 4 maart 2015

Dit boek voorziet je van een mijns inziens nagenoeg compleet overzicht van allerlei factoren die van invloed kunnen zijn tijdens het keuzeproces van een mens. Het boek geeft je daarnaast vele tips om anders naar zaken te kijken en een vraagstuk vanuit een andere hoek te benaderen. Hoewel de inhoud van het boek compleet is en je een inzicht geeft in hoe je een voor jou zo goed mogelijke keuze kunt maken, ben ik niet weg van de opbouw en weergave van dit boek.

Het boek leest niet makkelijk doordat het een opeenstapeling van feiten en tips is. Het lijkt haast alsof je ouderwets rijtjes in je hoofd aan het stampen bent. Eén voordeel: aan het eind van elk hoofdstuk worden alle feiten en tips opgesomd zodat je het ook makkelijk als naslagwerk kunt gebruiken. Leuk als je houdt van de psychologische redenen achter bepaalde keuzes!

Over Sebastiaan van der Valk

Sebastiaan van der Valk is zelfstandig coach en oprichter van 'Bureau voor Ontwikkeling & Groei'. Zijn passie is om individuen en teams te helpen bij het vinden en formuleren van antwoorden op drie kernvragen: (1)Wie ben ik? / Wie zijn wij? (2) Wat wil ik? / Wat willen wij? (3) Hoe kom ik daar? / Hoe komen wij daar? Hierdoor leid je zeer waarschijnlijk een succesvoller, prettiger en gelukkiger (werk)leven! Gedrevendoorpassie.nl is één van zijn laatste initiatieven.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden