Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Het no-nonsenseboek over merken bouwen

De titel van het boek ' Het no-nonsenseboek over merken bouwen' van Suzanne van Gompel dekt de lading volledig. Het is een duidelijk, makkelijk leesbaar boek dat bovendien ook veel amusante en leerzame illustraties bevat. Geen zware theoretische verhandelingen over marketing en branding, maar direct de praktische uitvoering van branding toegelicht. Zonder vakjargon, inderdaad no-nonsense. Een boek naar mijn hart, mag ik wel zeggen.

Angelina Hammond | 3 januari 2014
Inspirerend Als u iets goed begrijpt, dan kun u het - mijns inzins - ook simpel en duidelijk uitleggen. Suzanne van Gompel begrijpt het branding-spelletje en kan dit ook aan niet-professionals goed uitleggen. Voor mijzelf (als professional) is het veelal bekend terrein, maar ook ik heb het boek met interesse en plezier gelezen. En heb ook nieuwe ideeën opgedaan door dit boek. Handig voor mij én mijn klanten natuurlijk! Hapklare brokken Het boek breekt het 'grote' brandingsverhaal op in hapklare brokken: wat is belangrijk bij het opzetten van een merk? Waar moet u aan denken bij de (verdere) ontwikkeling van het merk? En hoe versterkt u het merk en krijgt u deze 'tussen de oren' van de gewenste doelgroep(en)? Duidelijker kan het verhaal niet gebracht worden, dus compliment aan de auteur. En via voorbeelden van zowel grote als kleine merken wordt de opbouw en management van merken zeer inzichtelijk gemaakt. Het boek werkt daardoor zelfs inspirerend! Aanrader Ik kan het boek dus ten zeerste aanraden bij iedereen die een nieuw of bestand merk wil opzetten, ontwikkelen of versterken. Inclusief uzelf als onderdeel van personal branding. Wellicht een tip voor auteur Van Gompel om een nieuw en wederom prettig leesbaar boek te schrijven over personal branding.
Over Angelina Hammond

Angelina Hammond is een multidisciplinaire PR- & Communicatiespecialist (on- & offline) mét 100% inzet, passie en enthousiasme. Amsterdamse basis met kosmopolitische inslag. Persoonlijke én professionele interesse & bekwaamheid op het gebied van on- en offline communicatie. Hammond werkt in verschillende subdisciplines van het vakgebied Communicatie; zowel interne als externe communicatie, PR, e-communicatie, crisiscommunicatie, persvoorlichting, evenementorganisatie, (marketing)communicatie en social media. Inclusief werken met én schrijven voor papieren en digitale media. Daarnaast werkt ze zowel voor de commerciële als voor de non-profitsector.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden